Βαθμολογία

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος παίκτης

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης; Η ομάδα που θα χάσει θα βρεθεί σε δύσκολη θέση μιας και όλοι οι παίκτες είναι δυνατοί και το παιχνίδι φθάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία όπου θα γίνει ατομικό!

Την προηγούμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα έχασε και στους δύο αγώνες ασυλίας και υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής με τον πρώτο να φεύγει οριστικά από το survivor!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο , όπως ήταν μαζεμένοι όλοι ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τους παίκτες της μπλε ομάδας πώς θα ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν την ασυλία και αν θα το κάνουν με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια καθώς ο James στον αγώνα χάρισε στην ομάδα τέσσερις πόντους. Προς έκπληξη του δεν απάντησε κανείς!

Ο James από την άλλη που άκουσε και είδε το σκηνικό είχε μείνει άφωνος με την ξαφνική στήριξη του Ντάφυ! Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers για το σημερινό επεισόδιο του survivor, η ομάδα που θα χάσει είναι η μπλε!

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία; O James Καφετζής και την ατομική ασυλία κερδίζει ο Νίκος Μπάρτζης!

gossip-tv.gr