Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για τον ΠΟΕ – 3-0 τον Δία Δίου

Σ ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με πολλές καλές φάσεις εκατέρωθεν, ο ΠΟ Ελασσόνας κατάφερε, πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-0, να επικρατήσει εντός έδρας της ομάδας του Δία Δίου.

Μια σημαντική νίκη για την ομάδα της Ελασσόνας που με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 10 θέση της βαθμολογίας. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Πεπκολάι στο 13’ με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Γκαντούνα.

Το 2-0 έγινε από τον ίδιο παίκτη στο 61’ όταν ο Ματούλας μετά από κλέψιμο της μπάλας με πάσα έβγαλε μόνο τον Πεπκολάι απέναντι από τον τερματοφύλακα του Δία και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και τα δικά του. Το τελικό 3-0 θα διαμορφώσει στο 80’ ο Γκαμπέτας με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Φουρκιώτη.

Φάσεις - Γκολ

9’ Μακρινό πλασέ το Καραγκούνη με την μπάλα να περνάει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπαλάφα.

13’ Σέντρα του Γκαντούνα από δεξιά στην πορεία της μπάλας ο Πεπκολάι που με κοντινή προβολή θα κάνει το 1-0.

25’ Σουτ του Καραμανώλη από το ύψος της περιοχής πάνω από τα δοκάρια του Γούπου.

26’ Σουτ του Ματούλα από δεξιά από πλάγια θέση με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα και να περνάει άουτ.

36’ Κεφαλιά του Παναγιωτίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γούπου.

38’ Σουτ του Μητράκα στην κίνηση από το ύψος της περιοχής θα υποχρέωση τον Γούπο να κάνει μια εκπληκτική απόκρουση και να διώξει τη μπάλα .

42’ Σουτ του Αποστολίδη πέρασε άουτ.

49’ Σουτ του Παναγιωτίδη από πλάγια θέση διώχνει ο Γούπος .

52΄Μακρυνό σουτ του Λιόλιου, πίσω από το κέντρο ,τελευταία στιγμή διώχνει σε κόρνερ ο Γούπος.

61’ Ο Ματούλας μετά από κλέψιμο, με πάσα θα βγάλει μόνο του τον Πεπκολάι απέναντι από τον Μπαλάφα και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 2-0 για τον ΠΟΕ.

64’ Ο Μουστάκας με διπλή προσπάθεια δεν θα μπορέσει να νικήσει του Μπαλάφα.

77’ Σουτ του Γκαμπέτα από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή διώχνει με τα πόδια ο Μπαλάφας.

80’ Από αριστερά πάσα του Φουρκιώτη στον Γκαμπέτα που από πολύ κοντά με πλασέ θα κάνει το 3-0.

81΄Σουτ του Πεπκολάι μπλοκάρει ο Μπαλάφας.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (70’ Τσάτσος) , Γκαντούνας (53’ Αθανασούλης), Λαγός, Περτζιόνι. Νταμπώσης, Μουστάκας (82’ Κουκούλης), Φουρκιώτης, Πεπκολάι, Ματούλας (70’ Γκαμπέτας) , Καραγκούνης (82’ Καραγκούνης).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαλάφας, Αδαμόπουλος (85’ Φωκαίδης), Δερμίσης, Λααρίδης, Λιόλιος, Γκαρατζιάς (85’ Χασάπης) , Μητράκας (69’ Κυπαρίσσης), Φυτόπουλος, Καραμανώλης (88’ Καζακλάρης), Παναγιωτίδης, Αποστολίδης.

Ανδρέας Νικούλης - elassona884.gr