Βαθμολογία

Τέλος τα «Διλήμματα Ζωής» για την Αλίκη Κατσαβού

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να αποχαιρετήσει τα Διλήμματα Ζωής μιας και τα γυρίσματα για τη φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν.

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στην μίνι σειρά που συμμετείχε φέτος στο πλαίσιο της εκπομπής Ευτυχείτε.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα Διλήμματα Ζωής

«“That’s a wrap!” λοιπόν! Ολοκληρώθηκαν και επίσημα τα γυρίσματα για τα “Διλήμματα ζωής” γιατί όπως λέει και μια αγγλική παροιμία “όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”. Θέλω να ευχαριστήσω τους καταπληκτικούς ανθρώπους που εργαστήκαμε μαζί, για όλα όσα μου έμαθαν και όλα όσα ζήσαμε αυτούς τους 6 μήνες! Τα παρατεταμένα γέλια, το χιούμορ, την ευγένεια και την καλή διάθεση!

Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού και μου λείπετε όλοι ήδη, καστ και συνεργείο. Νίκο Κοκλώνη σε ευχαριστώ για αυτό το ταξίδι! Ευγνώμων Θέμη Μάλλη! Ευχαριστώ Γιώργο ΜΙχάηλίδη, Ελενα Καταχανά, Γιωργο Τσιτσάνη ! Εις το επανειδιν Σπύρο Θεοδόση, Νικολ Δαλεκου, Εύα Καμπιτση, Γιώργο Λαζο, Τόλη, Δημήτρη, Βασίλη, Γιώργο, Γιώργο», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού στην ανάρτησή της.