Βαθμολογία

CL: Όλα τα δεδομένα για τον τελικό - Αίτημα να μεταφερθεί στην Αγγλία

Στον «αέρα» βρίσκεται ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι - Όλα τα δεδομένα

Η αγγλική κυβέρνηση εξέδωσε την Παρασκευή (07/05) νέα ταξιδιωτική λίστα, βάζοντας την Τουρκία στο «κόκκινο» λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ξεκάθαρο πρόβλημα διεξαγωγής του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, που είναι προγραμματισμένος στις 29 Μαΐου στο «Ataturk», τόσο από την πλευρά των παικτών και των ομάδων, όσο κι από πλευράς μετακίνησης των οπαδών.

Κι αυτό διότι, ακόμη κι αν βρεθεί τρόπος μετακίνησης προς την Κωνσταντινούπολη, θα πρέπει άπαντες με την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο να μπουν σε καραντίνα 10 ημερών, επηρεάζοντας εν πολλοίς και την προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών ενόψει Euro.

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες του BBC αναφέρουν πως η βρετανική κυβέρνηση αναζητά λύσεις για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αν ο τελικός διεξαχθεί κανονικά στην Πόλη, η πρόταση είναι να διευρυνθούν οι ταξιδιωτικές εξαιρέσεις για τους παίκτες και το προσωπικό των συλλόγων. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, υπάρχουν προφανείς υγειονομικοί κίνδυνοι...

Αν, τελικά, το παιχνίδι μεταφερθεί στη Μεγάλη Βρετανία, υπάρχει το εξής ζήτημα: Το πιο λογικό θα ήταν το ματς να γίνει στο «Γουέμπλεϊ», στις 29 του μήνα, ωστόσο, είναι «κλεισμένο» για τον τελικό των playoffs της Championship!

Η Telegraph, λοιπόν, σε δικό της ρεπορτάζ, τονίζει πως υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε το «Βίλα Παρκ», όπως θέλει η Άστον Βίλα, είτε η έδρα της Τότεναμ, το ''Tottenham Hotspur Stadium'', που είναι στο Λονδίνο, και φαίνεται πως μπαίνει και αυτό.. στο κόλπο.

onsports.gr