Βαθμολογία

Επέστρεψε πιο δυνατός ο Μανώλης Παυλής! (PICS)

Επιστροφή στα γήπεδα για τον Μανώλη Παυλή που βρέθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη Τρίτη (4/5) για το ματς κόντρα στη Δόξα Δράμας στη Φιλιππούπολη.

Έχοντας βγάλει όλο το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς προβλήματα και απρόοπτα τις προηγούμενες ημέρες, ο Μανώλης Παυλής φώναξε «παρών» και ο κόουτς του Απόλλωνα Λάρισας Κώστας Φρατζέσκος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή αν και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, καθώς το διάστημα αποχής ήταν μεγάλο. Ο ίδιος όμως θέλει να φτάσει ξανά στο 100% και σύντομα είναι βέβαιος πως θα τα καταφέρει!

Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης επέστρεψε πιο δυνατός, έχοντας αφήσει πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια με τον τραυματισμό του!

Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα…

Ένας παλιός του τραυματισμός (του Σεπτεμβρίου) του παρουσιάστηκε ξανά πριν λίγους μήνες με αποτέλεσμα να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων.

Συγκεκριμένα για δύο μήνες ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω ενός οστικού οιδήματος που τον ταλαιπώρησε πολύ. Ο ίδιος όμως αν και έβλεπε τον χρόνο να περνάει, δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε σκληρά και εδώ και λίγες εβδομάδες επέστρεψε έτοιμος να δείξει πως είναι πανέτοιμος!

Η επιστροφή του

Μάλιστα την περασμένη Τρίτη (4/5) ήταν στην αποστολή του αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα Δράμας για το πρωτάθλημα της SL 2. Ο ίδιος είναι η αλήθεια περίμενε πως και πως αυτή την ώρα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο athleticlarissa.

Στόχος του είναι στα επόμενα τρία ματς που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει ορισμένες από τις αρετές του.

Ένα παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες…

Ο Παυλής έχει γεννηθεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας πριν 19 χρόνια περίπου (04/12/2002). Αγωνίζεται στην επίθεση, τόσο σαν εξτρέμ όσο και σαν επιθετικό χαφ. Διακρίνεται για την ταχύτητα του και την κοφτή ντρίμπλα ενώ ξεκίνησε από την Ολύμπικ Σίδνεϊ όπου ήταν από το 2014 έως το 2017.

Από εκεί τον απέκτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς όπου αγωνίσθηκε με επιτυχία στην Κ-17 της ΠΑΕ. Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στον Πανιώνιο μέχρι να έρθει στον δρόμο του ο Απόλλων Λάρισας…

«Κεφάλαιο» η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας

Ο Μανώλης Παυλής, επίσης, είχε κληθεί στο παρελθόν από την Εθνική ομάδα της γενέτειράς του, έχοντας «ξεχωρίσει» αρκετά με τις ικανότητες του.

Έχει κληθεί στην Εθνική Αυστραλίας U-17, το καλοκαίρι του 2018 παίζοντας σε φιλικά παιχνίδια. Το κίνητρο της Εθνικής ομάδας είναι πολύ ισχυρό για τον ομογενή παίκτη που θέλει σύντομα να παίξει ξανά με τα χρώματα της χώρας του.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες του στην επιστροφή του ξανά στη Φιλιππούπολη μετά από δύο περίπου μήνες…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ιωάννης Ξανθόπουλος