Βαθμολογία

Survivor: Αυτός αποχωρεί

Έσκασε το spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και η ανατροπή των δεδομένων στους «Μπλε». Στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός. Οι τρεις παίκτες των «Μπλε» ήταν οι υποψήφιοι που προέκυψαν έπειτα από τις δύο νίκες των «Κόκκινων» στα ισάριθμα αγωνίσματα ασυλίας.

Μάλιστα, ήδη έχουν «σκάσει» οι πρώτες διαρροές αναφορικά με τον παίκτη που φέρεται να έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους. Ωστόσο, η τελευταία αποχώρηση από τους «Μπλε» προκαλεί ανατροπή των δεδομένων στο Survivor, αναφορικά με την σύνθεση που θα έχει η ομάδα στην συνέχεια.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες, από την στιγμή που στις δύο ομάδες έχουν μείνει μόνο δύο γυναίκες, οι Μαριαλένα και Ελένη στους «Μπλε» και οι Καρολίνα και Νικολέτα στους «Κόκκινους», δεν μπορούν να ψηφιστούν. Υπάρχει ο κανόνας των «δύο», όπως είχε τονίσει και ο Γιώργος Λιανός.

Μόνο που ο κανόνας αυτός είναι έτοιμος να παύσει, τουλάχιστον για την «Μπλε» ομάδα. Ο λόγος έχει να κάνει με τον αριθμό των ανδρών που θα έχουν παραμείνει στην ομάδα, αφού πλέον θα είναι μόνο τρεις, χωρίς να έχει σημασία ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (05/05).

Αυτό σημαίνει πως οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελένη Χαμπέρη θα είναι στην ίδια… μοίρα με τα υπόλοιπα μέλη των «Μπλε», ήτοι θα μπορούν να ψηφιστούν και να τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το παιχνίδι που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Πάντως, σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν βγει τις τελευταίες ώρες, στους «Μπλε» θα συνεχίσουν οι δύο κοπέλες που αναφέραμε και πιο πάνω, οι οποίες ήταν ασφαλείς μέχρι πριν από την τελευταία αποχώρηση, ο Γιώργος Κόρομι, που είχε πάρει την ατομική ασυλία την τελευταία εβδομάδα και οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης.

Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, ο Παύλος Γαλακτερός είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor και θα επιστρέψει στην Αθήνα, μια και συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στην «μονομαχία» με τους άλλους δύο «Μπλε».

onsports.gr