Βαθμολογία

«Πρότεινα στον Φέστα να μείνει για πολλά χρόνια μαζί μας...»

«Πρότεινα στον Φέστα να μείνει για πολλά χρόνια μαζί μας». Αυτό τόνισε χθες μιλώντας στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, στην πρώτη προπόνηση που έκαναν μετά την τριήμερη άδεια λόγω των γιορτών του Πάσχα.

Παράλληλα μίλησε για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλου και την τύχη των παικτών. Χαρακτήρισε «απόλυτο τελικό» το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΝΠΣ Βόλου και είπε: «Αν θέλουμε να μείνουμε στην υπόθεση παραμονή πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι στον Βόλο. Σας έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία κάποιων παικτών και θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν κερδίσαμε κανένα από τα τρία παιχνίδια με τη Λαμία και στα πλέι άουτ τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό εντός έδρας.
«Ο αγώνας στον Βόλο είναι ο απόλυτος τελικός» είπε. Και συνέχισε: «Αν μείνουμε στην κατηγορία θα συζητήσω την ανανέωση συμβολαίων που λήγουν (Ντουρμισάι, Στίφλερ, Καρανίκας, Μιχαήλ, Νούνιτς), ενώ σε περίπτωση που υποβιβαστεί η ομάδα κανένας παίκτης δεν θα φύγει απ’ αυτούς που έχουμε στην ομάδα και θα δούμε για τους υπόλοιπους. Ο Φέστα θα είναι στην ομάδα για πολλά χρόνια και είχα συζήτηση μαζί του για αρκετή ώρα πριν μιλήσω σε σας».


Από κει και πέρα ο Μπεν Χατίρα επέστρεψε στη Λάρισα αλλά προπονήθηκε μόνος του, καθώς η ΑΕΛ θεώρησε τη συμπεριφορά του άσχημη αφού δεν ειδοποίησε, όπως υποστηρίζουν οι «βυσσινί», ότι θα έκανε ταξίδι στη Γερμανία.
Για τον αγώνα στον Βόλο ο Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα τους τραυματίες Γκράουρ, Γλυνό, Σπαρβ και Νούνιτς.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία