Βαθμολογία

Αξιολογεί το δυναμικό του Απόλλωνα ο Κώστας Φραντζέσκος

Το δυναμικό της ομάδας θα αξιολογήσει ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Κώστας Φραντζέσκος, στους εναπομείναντες αγώνες των play outs του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Ήδη έγινε η αρχή στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, ενώ αλλαγές αναμένεται να γίνουν στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, για να δείξουν μέρος των δυνατοτήτων τους.
Και περιμένουν φυσικά υπομονετικά κι εκείνοι για να αγωνιστούν, ώστε να ελπίζουν πως από την αξιολόγηση τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν στην ομάδα που έκαναν όνειρα, από την αρχή της φετινής περιόδου.
Κατά τα άλλα, ο Απόλλωνας θα δώσει στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες τους τέσσερις αγώνες που μένουν για να ολοκληρωθούν τα play outs:
ΤΡΙΤΗ (4/5)
15:30 Απόλλων Λ.-Δόξα Δράμας
ΣΑΒΒΑΤΟ (8/5)
14:45 Απόλλων Λ.-Ιεράπετρα
ΣΑΒΒΑΤΟ (17/5)
14:45 Απόλλων Λ.-Καραϊσκάκης
ΤΕΤΑΡΤΗ (19/5)
15:30 Α.Ο. Τρίκαλα-Απόλλων Λ.
*Οι παίκτες του Απόλλωνα θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, καθώς στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένα τεστ για τον κορονοϊό και εν συνεχεία στις 15:00 στη Φιλιππούπολη, θα γίνει προπόνηση και ο κ. Φραντζέσκος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Συνήλθε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήματος της Super League 2 – Football League, και αποφάσισε την έγκριση της ερμηνείας διάταξης της προκήρυξης της SL 2 ως ακολούθως.
«… Στα play offs και στα play outs του Πρωταθλήματος της Super League 2, σε ό,τι αφορά τις κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα και συγκεκριμένα του άρθρου 7 παρ. 8ε, οι οποίες εφαρμόζονται και στη Super League 1».

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία