Βαθμολογία

ΑΕΛ δύο πλάνων…

ΑΕΛ δύο πλάνων αρχίζει να ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο, αλλά χωρίς να υπάρχει βιασύνη αφού η πίστη για παραμονή στη Super League 1 όσο το επιτρέπουν οι μαθηματικές ελπίδες υπάρχει….

Στη λαρισινή ομάδα πιστεύουν ότι ο Ατρόμητος και η Λαμία έχουν την ποιότητα, έστω και βαθμολογικά αδιάφορες, να κερδίσουν Παναιτωλικό και ΟΦΗ αντίστοιχα, παίρνοντας βαθμούς αξιοπιστίας. Σίγουρα οι συγκεκριμένες ομάδες θέλουν να αποδείξουν ότι είναι υγιείς «οργανισμοί» και έχουν ηθικό ανάστημα. Ειδικά η Λαμία που προπονητή έχει τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου.
Βέβαια για να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ οποιοδήποτε αποτέλεσμα αντιπάλων ομάδων στη μάχη της παραμονής, θα πρέπει η ίδια στις 8 Μαΐου να κερδίσει εκτός έδρας στον Βόλο με τον ΝΠΣ Βόλου. Και στη συνέχεια την τελευταία αγωνιστική (15 Μαΐου) τα Γιάννενα εντός έδρας.
Οι παίκτες θα επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς αύριο το απόγευμα, ενώ ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γλυνό, Σπαρβ, Γκράουρ και Νούνιτς. Επίσης και τους Μπεν Χατίρα και Μιλοσάβλιεβιτς που βρίσκονται σε διαδικασία λύσης των συμβολαίων τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλος ένας παίκτης βρίσκεται έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7. Βόλος    39
8. Γιάννινα    35
9. Λαμία    32
10. Ατρόμητος    31
11. Απόλλων Σμ.    30
12. ΟΦΗ    28
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13. Παναιτωλικός    27
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14. ΑΕΛ    24

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 8 Μαΐου (19.30)
Βόλος-ΑΕΛ
Γιάννινα-Απόλλων
Παναιτωλικός-Ατρόμητος
Λαμία-ΟΦΗ


ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ
Πάντως στην ΑΕΛ ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί και αυτό έχει σχέση με τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν ή κάποιων που ίσως λυθούν πρόωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανεξάρτητα της κατηγορίας που θα αγωνίζεται, ήδη έχουν γίνει τέσσερις μεταγραφές παικτών που αγωνίζονται στη Super League 2.

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθούν και οι καταγγελίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν αυτές μπορούν να συνδυαστούν βαθμολογικά με την ομάδα.
Σίγουρα αναμένονται με ενδιαφέρον μετά το ανάλογο περσινό με τις σχέσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης!
Τέλος, κυκλοφορεί έντονα μια υπόθεση για προσφυγή ποδοσφαιριστή να μείνει ελεύθερος αντί 1.000 ευρώ! Περισσότερα μόλις υπάρξουν νεότερες πληροφορίες…

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΜΟΧ
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάτσεκ Γκμοχ, τιμήθηκε στην Πολωνία, από τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας του, με το βραβείο «PZPN Diamond Badge», για ειδικές συνεισφορές στην οργάνωση, ανάπτυξη και διάδοση του ποδοσφαίρου στην Πολωνία. «Για μένα ο Γκμοχ είναι μέσα στους τρεις καλύτερους προπονητές που έχουν προσφέρει πράγματα στο Πολωνικό ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ για όλα και συγχαρητήρια», είπε ο αντιπρόεδρος της UEFA, Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ, που έλαβε μέρος στην απονομή.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία