Βαθμολογία

Τέσσερα παιχνίδια αγγαρεία...

Τέσσερα παιχνίδια καλείται να δώσει ακόμη ο Απόλλων Λάρισας στη διαδικασία των play outs του Πρωταθλήματος της Super League 2 και από την περασμένη Τρίτη 27 Απριλίου, έπαψε πλέον να υφίσταται βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι «κυανόλευκοι» μετά και το 1-1 που έφεραν κόντρα στην Παναχαϊκή, σκέφτονται πλέον τη νέα σεζόν, καθώς οι αγώνες που θα δώσουν έχουν απλά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί την ερχόμενη Τρίτη 4 Μαΐου στη Φιλιππούπολη τη Δόξα Δράμας, ενώ θα ακολουθήσουν δύο εντός έδρας αγώνες με Ιεράπετρα (Σάββατο 8/5) και με Καραϊσκάκη (Σάββατο 15/5).
Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στις 19/5, ημέρα Τετάρτη στα γειτονικά Τρίκαλα με τον Α.Ο.Τ. Αξίζει να αναφέρουμε πως στους παίκτες του Απόλλωνα μετά τον αγώνα με τον Παναχαϊκή δόθηκε πενθήμερη άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μεθαύριο Δευτέρα 3 Μαΐου, το πρωί και αφού πρώτα περάσουν τα τεστ για τον κορονοϊό. Εν συνεχεία, ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ
Αίτημα για αναδιάρθρωση και με τη Super League 1 για αύξηση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία από τη νέα περίοδο από 14 σε 16 ομάδες ετοιμάζει η Super League 2. Η αναδιάρθρωση για συγχώνευση της Super League 2 και Football League έχει φέρει αντιδράσεις, καθώς η κατηγορία που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται από 32 ομάδες και τα έσοδα θα μειωθούν. Ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν, καθώς υπάρχουν ομάδες από την SL2 που θέλουν αντί για δύο να ανεβαίνουν τρεις στη μεγάλη κατηγορία. Δηλαδή να ανέβουν απευθείας από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία δύο ομάδες, οι δύο πρώτες της βαθμολογίας, και ο τρίτος της SL2 να δώσει μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1. Το παραπάνω σενάριο, φυσικά, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στη μεγάλη κατηγορία, αφού τα έσοδα για κεντρική διαχείριση (εφόσον προχωρήσει) και Στοίχημα θα μοιραστούν διά του 16 και όχι διά του 14.              

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία