Βαθμολογία

Μετακομίζει η Μπάρκα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Το είδαν από εδώ, το πήγαν από εκεί στο MEGA και τελικά η Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως θα παραμείνει στο κανάλι, αφού έχει συμβόλαιο για παραπάνω από ένα χρόνο με τον σταθμό χάρη στον Πέτρο Μπούτο που φρόντισε γι’ αυτό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει και στη θέση της, κοινώς τη ζώνη όπου παρουσίαζε το “Πάμε Δανάη” φέτος, χωρίς να έχει και την αναμενόμενη επιτυχία. Αυτός είναι και ο λόγος που μετακομίζει όπως όλα δείχνουν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ξεκινώντας από την αρχή. Μάλιστα, από τους συνεργάτες της θεωρείται βέβαιο ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα πάει με την Ελένη Μενεγάλη στο μεσημεριανό που ια ξεκινήσει από Σεπτέμβριο.

Από τη στιγμή που το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στη ζώνη από τις 10 μέχρι τη 1, αμέσως δηλαδή την εκπομπή των Ντίνου Σιωμόπουλου – Στέλλας Γκαντώνα υπάρχει κενό, γιατί να πληρώσουν άλλη παρουσιάστρια; Στόχος του καναλιού με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντα είναι να αξιοποιήσουν την Δανάη Μπάρκα σε μια ανάλογη ψυχαγωγική εκπομπή το ΣΚ – άλλωστε από φέτος ήθελαν να κάνουν μια εκπομπή αλλά οι προτεραιότητες ήταν άλλλες – αλλά με νέα ομάδα στο πλευρό της σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα λάθη της φετινής σεζόν που στοίχισαν σε ποσοστά τηλεθέασης παρά το γεγονός ότι η εκπομπή ανέλαβε σημαντικό βάρος από το κίνημα metoo χωρίς ποτέ αυτό να μεταφραστεί σε άνοδο στην τηλεθέαση.

tinasmess.gr