Βαθμολογία

Δόξα Δράμας: Επενδυτικό ενδιαφέρον από Γερμανία

Πέρα από την πρόσφατη επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ και το επενδυτικό ενδιαφέρον, το οποίο κοινοποιήθηκε, προκύπτει, μέσω του ρεπορτάζ και νέα πρόταση αγοράς για τη Δόξα Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ελληνας επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Γερμανία και δη στη Στουτγάρδη, με πετυχημένη και ισχυρή παρουσία τα τελευταία χρόνια στον χώρο του εμπορίου, έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Μέσω του δικηγόρου του, επικοινώνησε ήδη με ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη Δόξα και τους διεμήνυσε το σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά και την προοπτική πρότασης για να αναλάβει τις τύχες του δραμινού συλλόγου.

Το σημαντικό είναι ότι θέλει να επενδύσει στη Δόξα. Εχει ήδη “ανιχνεύσει” στοιχεία για την ΠΑΕ και σκοπεύει μάλιστα να επισκεφθεί την Ελλάδα και τη Δράμα.

Η άφιξή του υπολογίζεται κοντά στις 15 του μηνός, προκειμένου να προχωρήσει με πράξεις, πλέον, το ενδιαφέρον του, ύστερα από τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις, τις οποίες έχει ήδη κάνει.

Σκοπός του είναι μάλιστα να συναντηθεί από κοντά και με επιτροπή των μετόχων της ΠΑΕ, έτσι ώστε να τους αναλύσει το πλάνο και τις σκέψεις του για τη Δόξα Δράμας.

Παρακολουθεί τους αγώνες, έχει αποκομίσει εικόνα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πενταετές πλάνο, από την πλευρά του, με βάση τις υποδομές.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, αλλά πολύ περισσότερο κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.

Εφόσον, μάλιστα, τα “νούμερα” δεν έχουν ξεφύγει και αφού πρωτίστως γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ, τότε θα προχωρήσει εμπράκτως το ενδιαφέρον του με την αγορά της ποδοσφαιρικής Δόξας.

Πηγή: Metrosport.gr