Βαθμολογία

Τέλος ο Μιλοσάβλιεβιτς από την ΑΕΛ

Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 1, αλλά τη φετινή σεζόν δεν έχει την ίδια καλή αγωνιστική παρουσία.

Ο λόγος γίνεται για τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, από τον οποίο η ΠΑΕ ζήτησε -σύμφωνα με πληροφορίες- να λυθεί το συμβόλαιό του και δεν υπολογίζεται έτσι για τους δύο εναπομείναντες αγώνες των πλέι άουτ, με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.
Οι «βυσσινί» μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ, έχουν πλέον λιγοστές ελπίδες για τη σωτηρία και χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων, προκειμένου να πετύχουν το θαύμα.
Και βέβαια όπως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε, αυτήν τη φορά δεν εξαρτάται μόνο από το τι θα κάνει η ΑΕΛ, αλλά θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, με την αγωνία να…. χτυπάει κόκκινο.

ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΦΛΕΡ
Κατά τα άλλα, εκτός από τον Γλυνό που θα μείνει εκτός πλάνων για δύο μήνες περίπου, νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Στίφλερ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και το ιατρικό τιμ της ομάδας κάνει αγώνα δρόμου, μήπως και προλάβει το παιχνίδι με τον Βόλο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν ο Σπαρβ και ο Νούνιτς, που συνεχώς ανεβάζουν στροφές και θα τεθούν σιγά-σιγά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία