Βαθμολογία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα 6-2

Μια επιβλητική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μέρος με τη Ρόμα των πολλών προβλημάτων τη διέλυσε με 6-2 γυρνώντας το παιχνίδι από το 1-2 όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ και είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Europa League.

Θέση στον φετινό τελικό του Europa League έκλεισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επικράτηση της με 6-2 επί της Ρόμα με μια επιβλητική εμφάνιση των "κόκκινων διαβόλων" στο δεύτερο 45λεπτο του "Ολντ Τράφορντ".

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 από τους Ιταλούς που όμως έπαιξαν με πολλές απουσίες και έκαναν και τρεις αναγκαστικές αλλαγές μέχρι το 37', κατάφεραν στο δεύτερο 45λεπτο να πετύχουν πέντε γκολ και να φτάσουν σε ένα επιβλητικό σκορ.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Μπρούνο Φερνάντες, Καβάνι (πέτυχαν από δύο γκολ) και Πογκμπά που σημείωσε επίσης ένα τέρμα. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Γκρίνγουντ που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουαν Μπισακά, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μακτόμινεϊ, Φρεντ (83' Μάτιτς), Ράσφορντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Καβάνι.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ (28' Μιράντε), Σμόλινγκ, Κριστάντε, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ, Ντιαβαρά, Βερτού (5' Βιγιάρ), Σπινατσόλα (37' Πέρεζ), Πελεγκρίνι, Τζέκο, Μχιταριάν.