Βαθμολογία

Νίκη Βόλου: Μετά τον Κατσουράνη, και τιμ μάνατζερ!

Η έλευση του Κώστα Κατσουράνη στη Νίκη Βόλου φέρνει προσθήκες και ανακατατάξεις στο δυναμικό των συνεργατών της ομάδας. Ο Δημήτρης Ξουρής αναλαμβάνει καθήκοντα τιμ μάνατζερ έχοντας δουλέψει στο παρελθόν στην Παναχαϊκή, στον Πανιώνιο και στη Λαμία, στο ίδιο πόστο. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ξουρή, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τιμ μάνατζερ.

Ο κ. Ξουρής έχει διατελέσει επικεφαλής σκάουτινγκ της Παναχαϊκής, τις αγωνιστικές σεζόν 2017-18 και 2018-19. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στην Α’ Εθνική και τον Πανιώνιο, στον οποίο εργάστηκε ως αναλυτής για ένα χρόνο, ενώ το ίδιο πόστο είχε και στη Λαμία, επίσης ομάδα της Superleague 1, για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Η προσθήκη του στο αγωνιστικό τμήμα έχει ως στόχο την υλοποίηση ορισμένων απαραίτητων ενεργειών για την ενίσχυση και, παράλληλα, την αποσυμπίεση του τεχνικού μας τιμ. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!