Βαθμολογία

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Προβάδισμα με ανατροπή

Βήμα πρόκρισης έκανε στο Παρίσι η Μάντσεστερ Σίτι που μπορεί να βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-0 αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη και δικαίως επικράτησε των γηπεδούχων.

Το γκολ για την Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε στο 15' με τον Μαρκίνιος ενώ η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε με τον Ντε Μπρόινε στο 64' και έκανε την ανατροπή στο 71' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ.

Μάλιστα οι «Παριζιάνοι» έμειναν και με 10 παίκτες στο 77' λόγω αποβολής του Γκαγιέ με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Γκουντογκάν.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει το προβάδισμα ούτως ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Champions League ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Παρί (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Κέιλορ Νάβας, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μπάκερ, Φλορέντσι, Γκουέγ, Βεράτι, Παρέδες (83’ Ερέρα), Ντι Μαρία (80’ Ντανίλο), Νεϊμάρ, Μπαπέ

Μαν. Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Στόουνς, Ρουμπέν Ντίας, Γουόκερ, Ζοάο Κανσέλο (61’ Ζιντσένκο), Ρόδρι, Γκουντογκάν, Φόντεν, Μπ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ.