Βαθμολογία

Στη Νίκη Βόλου ο Κατσουράνης

Όσον αφορά ένα βασικό θέμα που απασχολεί τη Νίκη Βόλου τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται ότι ο Κώστας Κατσουράνης πιάνει άμεσα δουλειά στους «κυανόλευκους» με διευθυντική μάλιστα ιδιότητα.

Η συνεργασία αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα από την πλευρά της ΠΑΕ, με τον Κώστα Κατσουράνη να δίνει σύμφωνα με πληροφορίες το «παρών» στη σημερινή προπόνηση των «κυανόλευκων», μιλώντας και με τους παίκτες της ομάδας, προφανώς για τις σκέψεις που έχει για την ομάδα αλλά και για το τι θα πρέπει ν’ ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

Άλλωστε, η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας, έρχεται να προστεθεί στο σύνολο της «κυανόλευκης»  ΠΑΕ δίνοντας στίγμα πρωταθλητισμού για μία ακόμη φορά. Η προσωπικότητά του εξάλλου αλλά και η εμπειρία του από το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο μόνο πλεονεκτήματα μπορεί να προσφέρει στη Νίκη Βόλου, έχοντας ήδη και την εμπειρία της θέσης του τεχνικού διευθυντή στην Παναχαϊκή.

Aπό εκεί και πέρα, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, η Νίκη ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον μεθαυριανό αγώνα (Μ. Πέμπτη, 15:00) στη Νεάπολη, με αντίπαλο την Καλλιθέα, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με το προπονητικό επιτελείο να έχει όλους τους παίκτες τη διάθεσή του και να καταστρώνει απερίσπαστος τα πλάνα του, ειδικά από τη στιγμή που λύθηκε επιτυχώς το θέμα με τα δελτία που είχαν ανακληθεί για τυπικούς λόγους. Όπως είχε επισημανθεί εξάλλου από την πρώτη στιγμή, το πρόβλημα ήταν απόλυτα προσωρινό και λύθηκε σχεδόν εν τη γενέσει του. Από την άλλη, ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Πέτσης μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα λύθηκε επίσης.