Βαθμολογία

Ισοπαλία για Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα με Παναχαϊκή

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας (1-1) στην Αγυιά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play out της Super League 2.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε για την Παναχαϊκή μόλις στο 2'. Ο Μπάτροβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιούσης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

Η ελλιπής ομάδα της Λάρισας κέρδισε πέναλτι στο 13' όταν ο Γιάκος ανατράπηκε από τον Μουστακόπουλο, το οποίο, όμως, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κολοβούρης, που έπεσε στη γωνία του και νίκησε τον Κώστα Σκούπρα.

Το σκορ άνοιξε στο 23' η Παναχαϊκή. Ο Σταμόπουλος βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, έκανε εξαιρετική σέντρα, με τον Μπάτροβιτς να πετυχαίνει το γκολ με ιδανικό πλασέ, κάνοντας το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα ο Μουστακόπουλος έκανε χέρι, ο Βάτσιος έδειξε για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι και ο Γιάκος ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-1 στο 30’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή απείλησε στο 63’ με σουτ του Μουστακόπουλου, που μπλόκαρε ο Αστράς. Ο Απόλλωνας είχε δύο ευκαιρίες στο 64’ με τον Τασιούλη και στον 69’ με τον Γιάκο, τις οποίες έβγαλε ο Κολοβούρης.

Η Παναχαϊκή με τον Αραβίδη στο 80’ έχασε σημαντική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Έτσι, έμεινε το 1-1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα των play out.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μπελεζάκης (81’ Τσερούτι), Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης (11’ λ.τρ. Μπρους), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Γιούσης (81’ Σκεπετάρης), Μπάτροβιτς (67’ Κουσκουνάς), Μασούρας, Παπαδόπουλος (67’ Αραβίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φρατζέσκος): Αστράς, Καμπέρης (76’ Λουκας), Μπαλογιάννης (57’ Τασιούλης), Μόρας, Γκόλιας (3’ λ.τρ. Σκούπρα), Μπάλλας, Ντα Κάμπο (58’ λ.τρ. Αθανασιάδης), Μπάμπης, Σέχου, Λίταινας (76’ Ομπράντοβιτς), Γιάκος.