Βαθμολογία

«Βγάζει μάτια» και τρελαίνει κόσμο ο Ναρίνογλου του Ηρακλή Λάρισας!

Ο Νίκος Ναρίνογλου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας και παρουσιάζει μία συνεχόμενη βελτίωση στην απόδοσή του. Μάλιστα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) εκτός από τις πολύ καλές εμφανίσεις του, σκοράρει και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση. Αποκορύφωμα αυτών των καλών εμφανίσεων ήταν το ματς της Κυριακής (25/4) κόντρα στον Δία Δίου όπου σημείωσε τρία από τα έξι γκολ της ομάδας του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του στην πολύ καλή πορεία που έχει στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Ναρίνογλου είναι γεννημένος στις 11/9/2000 στην Κατερίνη. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Πιερικού ενώ αγωνίσθηκε το 2015 στον Βατανιακό, το 2016 στην Κ20 του Αιγινιακού και στον Σβορώνο ενώ παράλληλα έγινε πρωταθλητής Ελλάδος με την μικτή Κ16. Το 2017 αγωνίσθηκε στην Περίσταση και την επόμενη σεζόν ξεκίνησε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ στο β’ εξάμηνο αγωνίσθηκε στον Πιερικό και στην Γ’ Εθνική.

Από εκεί και μετά ανήκει στον Ηρακλή Λάρισας αφού συνδυάζει τις σπουδές του με το ποδόσφαιρο και μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως αποτελεί στόχο αρκετών επαγγελματικών ομάδων, αφού οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες…

Ο Νίκος σκοράρει ασύστολα το τελευταίο διάστημα και ταυτόχρονα δημιουργεί, έχοντας πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση. Αυτή τη στιγμή ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στον Ηρακλή Λάρισας έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της ομάδας του.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που δείχνει πως θα ανοίξει τα «φτερά» του σύντομα…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ