Βαθμολογία

Ολλανδία: Με 8.500 οπαδούς το Άγιαξ-Αλκμάαρ!

Επιστροφή σε ποσοστό κανονικότητας στην Eredivisie με οπαδούς στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» του Άμστερνταμ! Η Ολλανδία είναι η χώρα που σιγά-σιγά προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της σε όλους τους τομείς. Η πανδημία σαφώς και έχει αφήσει τα σημάδια της, όμως στη χώρα της τουλίπας μέσω των εμβολιασμών και των διαρκών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, η κανονικότητα έστω σε ένα ποσοστό επιτυγχάνεται!

Αυτό ισχύει και στον αθλητισμό φυσικά. Στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ήδη έχει επιτραπεί η παρουσία ενός ποσοστού κόσμου. Χωρίς να απαιτείται μάσκα και σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς καν να είναι αυστηρά τα μέτρα αναφορικά με την τήρηση των αποστάσεων. Με την προϋπόθεση όσοι εισέρχονται στα γήπεδα να είναι εμβολιασμένοι!

Στο Άγιαξ-Αλκμάαρ για την 30η αγωνιστική της Eredivisie, στις εξέδρες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στο Άμστερνταμ, έδωσαν το παρών περίπου 8.500 άνθρωποι! Αριθμός μικρός, αλλά σαφώς μεγάλος μπροστά στην κρύα εικόνα ενός άδειου γηπέδου. Κι αυτοί οι 8.500 άνθρωποι ένωσαν τις φωνές τους και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα! Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε…