Βαθμολογία

Οδυνηρή ήττα για την ΑΕΛ (PICS)

Πολύ κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ το Σάββατο (24/4). Ο ΟΦΗ νίκησε με 0-1 την ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League με γκολ του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Ένα αποτέλεσμα που βάζει πάρα πολύ δύσκολα στην ΑΕΛ για τα δύο ματς που απομένουν. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και δεν έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους. Ο ΟΦΗ στη μία ουσιαστικά ευκαιρία που έκανε σκόραρε και μετά έκανε διαχείριση του αγώνα κρατώντας τη νίκη μέχρι τέλους.

Ο Κοροβέσης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ντε Γκούζμαν ανενόχλητος κινήθηκε μέσα στην περιοχή, πήρε φόρα και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1 για τον ΟΦΗ στο 33ο λεπτό.

Οι «βυσσινί» βλέπουν τον υποβιβασμό κατάματα καθώς υποχώρησαν στη 14η και τελευταία θέση της κατάταξης και πλέον βρίσκονται στο -3 από τον 13ο Παναιτωλικό και στο -4 από τον 12ο ΟΦΗ. 

Από την άλλη αυτή ήταν η έβδομη φετινή νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια η οποία έφτασε τους 28 βαθμούς και έκανε αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία.

Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς του Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) και Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας). Υπεύθυνος VARήταν ο Γκεστράνιους (Φινλανδία) και AVARο Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής). Τέταρτος ήταν ο Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

Κίτρινες: 37’ Μπέρτος, 74’ Στίφλερ, 81’ Τσόσιτς, 81’ Καρανίκας - 37’ Σακόρ, 39’ Κοροβέσης, 84’ Μεγιάδο.

Κόκκινες: 85’ Γιαννούλης.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Μπέρτος (77′ Καρανίκας), Στίφλερ, Μπεν-Χατίρα (55′ Πινακάς), Ακούνια, Μιλοσάβλιεβιτς (65′ Γλυνός), Νικολιάς (55′ Κολομπίνο), Ντουρμισάι (78′ Μουκάντζο).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σακόρ (82′ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Γιάννου (87′ Βαφέας), Σαρδινέρο (81′ Σολίς) (97′ Ουές).