Βαθμολογία

ΑΕΛ - ΟΦΗ (17:15)

ΑΕΛ - ΟΦΗ σήμερα Σάββατο (24/04) στο τελικό των τελικών στο στάδιο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική των play out της Super League 1.
Οι δύο ομάδες μαζί με τον Παναιτωλικό βρίσκονται στην χειρότερη βαθμολογική θέση από όλους και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια μεταξύ τους μάχη που ο νικητής θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα και ο χαμένος «βυθίζεται». Υπάρχει βεβαίως και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας που αν θα έπρεπε κάποιον να συμφέρει αυτός είναι ο ΟΦΗ καθώς είναι ήδη έναν βαθμό μπροστά από ΑΕΛ και Παναιτωλικό και θα διατηρήσει την διαφορά τουλάχιστον από τους «βυσσινί» αν ο Παναιτωλικός δεν ηττηθεί στο Γιάννινα.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη 0-0 στην Λαμία όπως και ο ΟΦΗ (1-1) με τον Ατρόμητο.

Στα παιχνίδια των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη Λάρισα ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει της ΑΕΛ με 0-1 ενώ στην Κρήτη η θεσσαλική ομάδα είχε φύγει με την νίκη (2-3).

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Καρανίκας, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Τσόσιτς, Χουσίνο, Στίφλερ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης, Πινακάς, Μπεν Χατίρα, Ντουρμισάι, Μουκανζό, Ακούνια, Νικολιάς, Γλυνός, Κολομπίνο.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

Αλέξανδρος Καζάκης