Βαθμολογία

Ελένη Μενεγάκη: Ολες οι λεπτομέρειες της Meg-άλης επιστροφής της

Σε τροχιά προετοιμασίας βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και με πολύ όρεξη για δουλειά μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα γιατί το γοργόν και χάριν έχει όπως λέει ο σοφός λαός.

Μπορεί να μην έχει κάνει καν την εμφάνισή της στα γραφεία της Λεωφόρο Συγγρού ωστόσο η ίδια δουλεύει εντατικά για την τηλεοπτική της επιστροφή από Σεπτέμβριο. Μάλιστα, έκλεισε και η ώρα προβολής της που θα είναι λίγο έως πολύ αυτή του ALPHA. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται για πρωινό αλλά μεσημεριανό αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής ώρα προβολής της. O τίτλος της εκπομπής της θα εμπεριέχει το “Ελένη” αλλά και κάτι παραπάνω αφού το “Ελένη” μόνο του είναι κατοχυρωμένο από τον ALPHA. Πιθανότατα το “Ελένη μου” είναι το επικτρατέστερο καθώς κολλάει και με το “mega mou”.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν δουλεύει μόνη της την εκπομπή της αλλά με ένα πρόσωπο γνώριμο τόσο στην ίδια όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για την επί χρόνια αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή η οποία βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της και η οποία έμεινε εκτός τηλεόρασης φέτος ακολουθώντας το παράδειγμα της παρουσιάστριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Γελαλή ήταν συνδεδεμένη με το συμβόλαιο της Ελένης στον ALPHA, πράγμα που σημαίνει ότι έπαιρνε πολύ καλά χρήματα που κανείς δεν μπορούσε να πειράξει αλλά ούτε και να την κουνίσει από δίπλα της όσο η παρουσιάστρια ήταν στο κανάλι.

Οι ρήτρες του συμβολαίου

Κάτι ανάλογο θα γίνει και τώρα καθώς η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει πέρα από τις σαφείς αναφορές μέσα στο συμβόλαιο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα και θα τελειώνει η εκπομπή κάθε σεζόν, αλλά και τις αργίες που θα έχει κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα αυτή και οι συνεργάτες της, να συνδέει απευθείας με αυτό και κάποιους δικούς της ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί.

Τα προηγούμενα χρόνια συνδεδεμένοι με το συμβόλαιό της ήταν η αρχισυντάκτριά της, όπως προανέφερα αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αλλά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος ακόμα κι όταν έφυγε από την εκπομπή της – μετά τον τσακωμό τους – εκείνος παρέμεινε στο κανάλι.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Σκοπός της Ελένης Μενεγάκη είναι να κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου – κόντρα στην παράδοση των τελευταίων ετών που ήθελε την παρουσιάστρια να μπαίνει τελευταία στην τηλεοπτική αρένα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βιαστεί αν θέλει να κλείσει τα πρόσωπα που θέλει ειδικά με τέτοιον ανταγωνισμό φέτος. Ετσι, μαζί με την Ελένη Γελαλή έχουν ξεκινήσει τις επαφές προκειμένου να προλάβουν τους τηλεοπτικούς τους αντιπάλους προτού λήξει η σεζόν και υπάρξει ζήτηση. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την οποία η Ελένη έχει ξανά συνεργαστεί και βρίσκεται στο MEGA. Αν και το συμβόλαιο της δημοσιογράφου λήγει με το τέλος της σεζόν, θεωρείται βέβαιο ότι θα παραμείνει στο Μεγάλο Κανάλι. Επίσης, η “βασίλισσα” είναι βέβαιο ότι θέλει να συμπεριλάβει στην εκπομπή της και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος παρέμεινε στον ALPHA και συνεργάζεται με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τον έχει.

Ολα έτοιμα πριν τις διακοπές

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει η φωτογράφιση της ωραίας Ελένης για τη νέα σεζόν καθώς με το κλείσιμο των σχολείων η Ελένη Μενεγάκη θα φύγει για διακοπές αφού πρώτα έχει τακτοποιήσει και όλες τις εκκρεμότητες για την ΜΕG- αλιώδη τηλεοπτική της επιστροφή από Σεπτέμβριο.

tinasmess.gr