Βαθμολογία

Συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα ο Μαρινάκης

Μετά τους Γιαννούλη και Σαρδινέρο, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα, o Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση και τον Μαρινάκη να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης που έγινε το πρωί στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

“Μετά τους Κώστα Γιαννούλη και Adrian Sardinero, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα, o Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση και τον Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης που έγινε το πρωί στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής και δε συμμετείχε σ’ αυτό ο Βασίλης Σηφάκης λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται τις επόμενες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, με τους Πασχάλη Στάικο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Felipe Souza να κάνουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (22/4), στις 11:00. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Vahid Selimovic, κλήθηκε στην Εθνική Λουξεμβούργου για τους φιλικούς αγώνες με την Νορβηγία (2/6) και την Σκωτία (6/6)”.