Βαθμολογία

Ο λόγος που ανακλήθηκαν 9 δελτία παικτών της Νίκης

Εννέα δελτία ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου ανακάλεσε το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του αρμόδιου τμήματος της ΕΠΟ ισχυρίζονται πως δεν έχουν λάβει τα πρωτότυπα δελτία μεταβολών των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου.

Τα πρωτότυπα δελτία μεταβολών είχαν σταλεί με fax στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και για τον λόγο αυτό εκδόθηκαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών και αγωνίστηκαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με την ομάδα της Νίκης. Η διαδικασία απαιτεί την αποστολή των δελτίων με κούριερ στην ΕΠΟ. Από το αρμόδιο γραφείο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου υπάρχει η διαβεβαίωση πως τα δελτία μεταβολών εστάλησαν κανονικά (υπάρχει και το σχετικό αποδεικτικό της αποστολής). Ο φάκελος είτε δεν παραδόθηκε ποτέ από την κούριερ, είτε τον έχασαν στην ΕΠΟ.

Στη Νίκη Βόλου δεν ανησυχούν καθώς άμεσα θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή και θα αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα… Το παράξενο της υπόθεσης και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει έντονα κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που ασχολείται με τον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι πως για μία τέτοια περίπτωση σηκώθηκε τόση σκόνη… όταν όσοι ασχολούνται μ’ αυτή την κατηγορία γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν. Άλλωστε, η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει μείνει στην ιστορία με το μαγικό μπαλάκι που είχε ξεχαστεί εκτός κληρωτίδας και είχε προστεθεί με ακόμη πιο μαγικό τρόπο…

goalpost.gr