Βαθμολογία

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και την Τρίτη (20/04) θα ακολουθήσουν οι επόμενοι που θα βρεθούν στον… τάκο μετά τη δεύτερη ασυλία. Τα γνώριμα πρόσωπα και ο παίκτης… έκπληξη.

Έτοιμος να… σπάσει όλα τα ρεκόρ είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο Έλληνας τραγουδιστής τίθεται και πάλι στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, μια και αναδείχθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την «Κόκκινη» ομάδα. Βλέπετε, οι «Μπλε» ήταν αυτοί που κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν… χαλαροί στο συμβούλιο.

Βέβαια, πριν οι δύο ομάδες βρεθούν ενώπιον του Γιώργου Λιανού, είχε ακολουθήσει μεγάλος καυγάς στην κοινή τους παραλία, αναφορικά με την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης μετά την ήττα της ομάδας του. Οι Τζέιμς και Νίκος υποστήριξαν πως ο παίκτης των «Κόκκινων» φοβήθηκε την… πρόταση για να βγουν όλοι στον τάκο και πήρε την ατομική ασυλία.

Το «γύρισμα της μπιφτέκας» ακούστηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivor και ολοκληρώθηκε με την διαδικασία της ψηφοφορίας, όπου ο Τριαντάφυλλος άκουσε για μία ακόμα φορά το όνομά του και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Όμως, η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν… ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, ο «Ντάφυ» συγκέντρωσε 4 ψήφους από τους συμπαίκτες του, ενώ ο επόμενος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 3 ψήφους. Όμως, πλέον άπαντες στράφηκαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, απ’ όπου υπάρχει spoiler για το νικητή, αλλά και για τους επόμενους υποψηφίους που τίθεται στην διάθεση του κοινού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, νικητές στη δεύτερη ασυλία είναι και πάλι οι «Μπλε». Έτσι, τα μέλη της θα παραμείνουν… ενωμένα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, την στιγμή που οι «Κόκκινοι» θα πρέπει να επιλέξουν τουλάχιστον δύο μέλη τους για να βρεθούν στον… τάκο.

Φαίνεται πως το… δίδυμο Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς θα συνεχίσει μαζί, μια και ο Έλληνας ηθοποιός θα είναι αυτός που θα προκύψει από την διαδικασία της δεύτερης ψηφοφορίας. Ωστόσο, η έκπληξη θα έρθει από την επιλογή του Σάκη Κατσούλη. Από την στιγμή που έχουν προκύψει οι περιορισμοί στο Survivor, τα δεδομένα είναι… συγκεκριμένα.

Αυτή την στιγμή, τόσο οι «Μπλε», όσο και οι «Κόκκινοι» έχουν στη σύνθεσή τους από δύο γυναίκες. Έτσι, αυτές δεν μπορούν να ψηφιστούν, αλλά μπορούν να μετέχουν στην διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα έρθει από την… ομάδα των ανδρών.

Στους «Κόκκινους» έχουν… μείνει ο Σάκης Κατσούλης, που πήρε την ατομική ασυλία, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος, ο Αλέξης Παππάς, που αναμένεται να είναι ο δεύτερος υποψήφιος και οι Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος. Οι δύο τελευταίοι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να ψηφιστούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιλογή του Σάκη είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος που θα τεθεί στην διάθεση του κοινού για την αποχώρησή του από το Survivor.

Onsports.gr