Βαθμολογία

Ευχαριστήριο και «περαστικά» από τον ΠΟ Ελασσόνας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΟ Ελασσόνας ευχαριστώντας την γιατρό του αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων και το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού που βρέθηκε στο γήπεδο και ευχήθηκε περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας των Σελλάνων Γιώργο Γερεντέ για τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟ Ελασσόνας αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του, στην γιατρό του αγώνα της περασμένης Κυριακής ΠΟ Ελασσόνας – ΑΟ Σελλάνων, κυρία Ελένη Σκρέτα.

Η εν λόγω γιατρός δικαίωσε πλήρως την παρουσία της ως γιατρός του αγώνα, επιδεικνύοντας άριστη επαγγελματική ευσυνειδησία και ψυχραιμία στο σοβαρό τραυματισμό νεαρού αθλητή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που βρέθηκε άμεσα με τους ανθρώπους του στον αγωνιστικό χώρο για να συνδράμουν με τις γνώσεις τους στην παροχή πρώτων βοηθειών στον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γερεντέ περαστικά, ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους».