Βαθμολογία

Ήττα για τον Π.Ο.Ε. σε ένα ματς που χτύπησαν καρδιές (PICS)

Την Κυριακή (18/4) διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Π.Ο.Ε. και τον ΑΟ Σελλάνων για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι έληξε (0-1) επεισοδιακά με μία ώρα καθυστέρηση αφού υπήρξε σοβαρός τραυματισμός του 19χρονου Γιώργου Γερεντέ από τον ΑΟ Σελλάνων στην εναέρια μονομαχία που είχαν με τον Στέφανο Σουγλή από την Ελασσόνα.  

Ρεπορτάζ: Βάσω Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε ο Π.Ο.Ε. και με δέκα τα Σέλλανα. Στο 70’ από τους γηπεδούχους δέχθηκε ο Πεπκολάι την δεύτερη κίτρινη καθώς και ο Τσιάτας από τα Σέλλανα επίσης την δεύτερη κίτρινη.

Σοβαρός τραυματισμός και μεγάλη διακοπή

Στο 82’ όμως στον τραυματισμό που είχαμε δέχθηκε απευθείας κόκκινη ο Σουγλής. Ο Γερεντές κατά την πτώση του έχασε τις αισθήσεις του, έτρεξε η γιατρός του αγώνα καθώς και οι εθελοντές του ελληνικού ερυθρού σταυρού να μπορέσουν να προσφέρουν τη άμεση βοήθεια, ο παίκτης κινδύνευσε με το γύρισμα της γλώσσας αρχικά, στη συνέχεια είχε αίματα αφού του έσπασε ένα δόντι (χτύπημα στη γνάθο) και ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μάτι.

Σιγά – σιγά με την βοήθεια όλων ανακτούσε τις αισθήσεις του, εκείνο όμως που είναι λυπηρό είναι πως το ασθενοφόρο που ενημερώθηκε από το 166 έφτασε από τη Λάρισα μετά από 55 ολόκληρα λεπτά. Φυσούσε αέρας αλλά ο παίκτης ήταν σκεπασμένος με την αλουμυνοκουβέρτα. Εν έτη 2021 δεν μπορούμε να συζητάμε για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχε γίνει κάτι πιο σοβαρό και έχριζε άμεσης βοήθειας. Από το athleticlarissa ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον παίκτη.

Μέτριο παιχνίδι…

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα το πρώτο ημίχρονο ήταν για τους φιλοξενούμενους αφού κατάφεραν στο 36’ να πετύχουν και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Το δεύτερο μέρος ανήκε στο μεγαλύτερο μέρος στον Π.Ο.Ε. ο οποίος είχε και δοκάρι στο 75’ και πίεση πραγματικά για να φτάσει στην ισοφάριση όμως τον πρώτο λόγο στη συνέχεια είχε ο τραυματισμός του Γιώργου, έτσι τα τελευταία λεπτά που παίχθηκαν δεν έφτασαν στον Π.Ο.Ε. για να σημειώσει κάποιο γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 5’ καλό σουτ του Νταμπώση η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 15’ ο Μούρι έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Γραμματικός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και άλλαξε πορεία.

Στο 36’ ωραία σέντρα του Τσιάτα στην «καρδιά» της άμυνας του Π.Ο.Ε. και ο Γόρδιος έλυσε τον δεσμό των Σελλάνων αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ανάποδο ψαλιδάκι για το 0-1.

Στο 41’ ωραία έδωσε ο Φουρκιώτης για τον Ματούλα, αυτός τρύπωσε μέσα στην άμυνα των Σελλάνων, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ.

Στο 52’ ο Γραμματικός από κοντά έκανε το σουτ, ανάγκασε τον Γούπο να διώξει την μπάλα με τα πόδια. Στο 63’ ο Γραμματικός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία όταν έκανε το σουτ ανενόχλητος μέσα στην περιοχή σε κενή εστία, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού κατέληξε άουτ.

Στο 73’ ο Νταμπώσης έβγαλε τη σέντρα, ο Ματούλας το σουτ στην εστία, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών.

Στο 75’ ο Γκαμέτας ξέφυγε ωραία από την άμυνα, έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολακούλη.

Στο 85’ το έμμεσο χτύπησε ο Ματούλας, έδιωξε με τις γροθιές ο Νικολακούλης και στο 87’ καλό σουτ του Πρισακάρου θεαματική απόκρουση από τον Γούπο.  

Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας (46’ Περτζιόνι), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης (28’ λ.τ. Λαζαρίδης, 87΄Τσάτσος), Γκαμπέτας (87’ Γκαντούνας), Φουρκιώτης, Πεπκολάι, Ματούλας, Καραγκούνης.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Νικολακούλης, Καλφούτζος, Ποτόσογλου, Παππάς, Μπαντής, Λιλολάρι, Γόρδιος (68’ Πρισακάρου), Μούρι (77’ Γερεντές, 82’ Τσατσελάρι), Τσιάτας, Τσουμάνης (82’ Γεωργατζάς), Γραμματικός (68’ Τσιαντής).

Διαιτητική τριπλέτα: Διακουμάκος, Κουτσικανίδης, Μαυρογιώργης (Πιερίας).