Βαθμολογία

Τσιτσιπάς: «Ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο»

Ως την καλύτερη του εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο χαρακτήρισε την σημερινή που συνοδεύτηκε με νίκη απέναντι στον Γκαρίν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο Κρίστιαν έπαιξε καλό τένις και με δυσκόλεψε. Ευτυχώς, έμεινα συγκεντρωμένος και μεθοδικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά στα τέλη του δευτέρου σετ, αντέδρασα, πάλεψα και έκλεισα το ματς όμορφα», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήταν σίγουρα η καλύτερή μου εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο, δημιούργησα πολλές ευκαιρίες με το φόρχαντ μου και νομίζω πως σέρβιρα πολύ καλά. Ο καιρός σήμερα είναι κρύος. Αντιλαμβανόμουν όσο έπαιζα, ότι άλλαζε η θερμοκρασία, έπεφτε. Είχε και ισχυρό άνεμο, οπότε τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αλλά και οι δυο δώσαμε τη μάχη μας, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες και παίξαμε ένα καλό ματς», υποστήριξε και κατέληξε:

«Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό μου, δεν έχω παίξει μαζί του στο Tour. Είναι ανερχόμενος, παίζει καλό τένις και σίγουρα είναι επικίνδυνος αγώνας. Δεν ξέρω πως παίζει, αλλά είναι Ισπανός και σίγουρα ξέρει καλά τη χωμάτινη επιφάνεια. Θα είναι πρόκληση για εμένα».