Βαθμολογία

Champions League: Μάχη στο Παρίσι, το «σφραγίζει» η Τσέλσι

Ξεκινάει απόψε το βράδυ η δεύτερη φάση των προημιτελικών του Champions League με την Τσέλσι να είναι πολύ κοντά στην πρόκριση της στα ημιτελικά απέναντι στην Πόρτο ενώ σημαντικό προβάδισμα έχει πάρει και η Παρί Σεν Ζερμέν που σκόραρε τρία εκτός έδρας γκολ στο Μόναχο.

22:00 Τσέλσι - Πόρτο (Cosmote Sport 2 HD)
Στην ρεβάνς του 0-2 στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» η Τσέλσι θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το προβάδισμα που έχει πάρει από τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα απέναντι στην Πόρτο.

Στην ίδια έδρα θα πραγματοποιηθεί και η επαναληπτική αναμέτρηση με τους «Λονδρέζους» να απέχουν ελάχιστα από την πρόκριση τους στα ημιτελικά.

Η διαφορά είναι πως σήμερα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο υπολογίζει κανονικά στον Ολιβέιρα που έλειπε από την πρώτη αναμέτρηση λόγω συμπλήρωσης καρτών.

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου (Cosmote Sport 1 HD)
Σας είχαμε πει ότι πρόκειται ίσως για το πιο παραγωγικό ζευγάρι από πλευράς γκολ και φάσεων, μας δικαίωσαν καθώς στο πρώτο παιχνίδι στην Βαυαρία πέρα από το ότι σημειώθηκαν στο σύνολο 5 γκολ (2-3), η γηπεδούχος Μπάγερν Μονάχου σπατάλησε ουκ ολίγες ευκαιρίες που σε διαφορετική περίπτωση (με παρουσία Λεβαντόφσκι) ίσως έπαιρνε την πρόκριση από την πρώτη συνάντηση.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε, η απουσία του Πολωνού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και οι Γάλλοι έχοντας για ακόμα μια φορά τον Κιλιάν Εμπαπέ σε εξαιρετική φόρμα κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Βέβαια, όλα είναι ανοιχτά και το σίγουρο είναι ότι θα δούμε για ακόμα μια φορά ένα πλούσιο παιχνίδι από πλευράς θεάματος.

Οι απουσίες για τις δύο ομάδες είναι γνωστές από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο προστέθηκε ο Μαρκίνιος στο μπλοκάκι του Ποτσετίνο και ο Σίλε σε αυτό του Φλίκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Τρίτη (13/04)
22:00 Τσέλσι - Πόρτο (2-0)
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου (3-2)

Τετάρτη (14/04)
22:00 Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι (1-2)
22:00 Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης (1-3)

Αλέξανδρος Καζάκης

 

Θυμηθείτε τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας: