Βαθμολογία

Νίκη για τον Παλαμά, κόντρα στον μαχητικό Αετό Μακρυχωρίου (PICS)

Μετά από καιρό επέστρεψε στην δράση και η Γ’ Εθνική (3ος όμιλος) με τον Ατρόμητο Παλαμά να υποδέχεται την Κυριακή (11/4) τον Αετό Μακρυχωρίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Βάσω Γκατζούλη

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα κατάφερε να χαμογελάσει στην επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους αφού έκαμψε την αντίσταση της ομάδας του Κώστα Κατσάρα με ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά του ματς (1-0).

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, διεξήχθη στο γήπεδο του Παλαμά κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αετό Μακρυχωρίου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς μόλις στο 9’ όταν ο Κατσιγιάννης κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της Λαρισινής ομάδας, στη συνέχεια εκτέλεσε ο Ζιάγκος Παναγιώτης για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έκρινε το παιχνίδι.

Πολλές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου όπου «έπεφταν» κορμιά. Μία πολύ καλή στιγμή στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45’ είχε ο Αετός με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή όπου ο Κουτσόπουλος έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Αετός παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος και πάλεψε για την ισοφάριση, όμως η άμυνα του Ατρομήτου δεν του το επέτρεψε μέχρι το τέλος του ματς.  Ευκαιρίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τους Γιαννακόπουλο και Κατσαμάγκα.

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Ισούφης, Μπασιάκας, Παπαδημητρίου (54’ Χατζηγιάννης Σ.), Κατσιγιάννης (73’ Ζιάγκος Τ.), Καρβούνης (54’ Βαγγελάκος), Ζιάγκος Π. (83’ Κούλπας), Κόκκινος Α. (54’ Παπαδημητρόπουλος).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισυρλής, Γιαννακόπουλος, Κουμπούρας, Σιάτρας, Γκαμπέτας, Μπλέντι, Ζησούλης (80’ Καλτσάς), Αλεξανδρής, Λεσάι, Μουξιός (46’ Δρόσος), Κατσαμάγκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Λεωνίδας, Αλεξόπουλος-Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).