Βαθμολογία

Έχασε δικό του ματς ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση είχαμε το απόγευμα της Κυριακής (11/4) και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Μετά από ένα διάστημα σχεδόν έξι μηνών οι ομάδες μπήκαν και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής Λάρισας έδωσε το πρώτο του ματς μετά τη διακοπή στο γήπεδο Νέου Κεραμιδίου Πιερίας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην ομάδα της Λάρισας που πάλεψε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν είχε την ουσία, δηλαδή το γκολ. Επί της ουσίας οι φιλοξενούμενοι έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι βάση της εικόνας του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με σκληρές μονομαχίες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σε ένα μικρό γήπεδο. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές με τον Ηρακλή Λάρισας να έχει ένα πολύ καλό πρώτο μέρος με κλασσικές ευκαιρίες και ένα δεύτερο που μόχθησε μέχρι τέλους αλλά δεν είδε την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερες ευκαιρίες κατάφεραν να μπούνε μπροστά στο σκορ με ένα πέναλτι στο δεύτερο μέρος και να «κλειδώσουν» τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Ο Ηρακλής Λάρισας έχασε τεράστιες ευκαιρίες κυρίως με τον εξαιρετικά μαχητικό Κακαβίτση και από μία ανύποπτη φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αξίζει να τονίσουμε πως εκτός πλάνων έμειναν την τελευταία στιγμή τόσο ο Τάρτας, όσο και ο Πότσι, αφού ήταν ανέτοιμοι.

Στο 26’ ο Κακαβίτσης κάνει την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία. Στο 43’ ο ίδιος παίκτης κάνει ένα ωραίο σουτ από αριστερά αλλά πέρασε λίγο άουτ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ηρακλής έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Συγκεκριμένα ο Κακαβίτσης έκανε την κεφαλιά, έδιωξε ασταθώς ο κίπερ των γηπεδούχων και στην επαναφορά της μπάλας ο Χατζόπουλος έκανε το σουτ αλλά πέρασε άουτ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας ο Τσενεκλής βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σπηλιόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Κατσιαμήτα να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Με την συμπλήρωσε 80 λεπτών ο Κακαβίτσης έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά και πάλι δεν βρήκε δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, κόρνερ του Γκιουρσάνη, ο Γαλάνης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε όμως να βρει στόχο.

Στο 91’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με σουτ του Μαργαρίτη. Λίγο πριν το τέλος ο Ηρακλής «φωνάζει» για ένα καθαρό χέρι του Χατζηδίμπα μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς και στη συνέχεια της φάσης ο Φώτος έκανε το σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο Ηρακλής Λάρισας δεν άξιζε αυτή την ήττα αφού είχε κλασσικές ευκαιρίες και ουσιαστικά «πλήρωσε» το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Καλαϊτζίδης Α., Καρτσαμπάς Α., Κόλλα (69’ Τουλκερίδης), Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Χ., Καλαϊτζίδης Ν., Τσενεκλής (69’ Γιατζιτζόγλου), Κόλλα, Γαρυφαλλόπουλος (84’ Μαργαρίτης), Κατσιαμήτας (75’ Κατσάρας), Σεχολάρι (84’ Μυστρίδης).  

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Ναρίνογλου, Στοΐνοβιτς (89’ Καμπέρης), Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Μπάμης, Γκιουρσάνης, Χατζόπουλος (77’ Κίτσιος), Χρηστίδης (66’ Φώτος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Παγώνης, Μαδίτσης, Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας).