Βαθμολογία

Ξεκίνησε με νίκη ο ΠΟ Ελασσόνας, 0-2 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (PICS)

Επανέναρξη σήμερα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και οι δύο ομάδες του Δήμου Ελασσόνας, Οικονόμος Τσαριτσάνης και ΠΟ Ελασσόνας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής.

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ

Σ ένα αρκετό καλό παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες αλλά λίγες φάσεις, ο ΠΟ Ελασσόνας επικράτησε με 2-0. Στο 65ο λεπτό, με το σκορ να είναι 0-0, ο προπονητής του ΠΟΕ Ζήσης Ζιάγκας, αποφασίζει να ρίξει στο παιχνίδι τον Δημήτρη Ματούλα, μια κίνηση που θα τον δικαιώσει, καθώς  ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα θα σημείωση το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα το 0-2 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, δίνοντας στον ΠΟΕ μια σημαντική νίκη.

Φάσεις - γκολ

3’ Σουτ του Καραγκούνη ψιλά άουτ.

10' Εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα λίγο έξω από την περιοχή, πέρασε ψιλά άουτ.

31’ Ωραία ενέργεια του Πεπκολάι, θα μπει στην περιοχή, κακή επιλογή στο τέλος που θα κάνει ένα χλιαρό σουτ που θα περάσει άουτ.

45+1' Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, στην πορεία της μπάλας ο Πεπκολάι που δεν μπορεί από πολύ κοντά να πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

51΄ Εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα από αριστερά πέρασε άουτ.

65’ Με πλασέ του Ματούλα ο ΠΟΕ θα κάνει το 0-1.

67’ Πάσα του Περτζιόνι στον Ματούλα ο οποίο με σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-2.

74΄ Πλασέ του Νταμπώση λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κατοτικίδη.

90+3΄Mακρυνό σουτ του Κουκούλη στα χέρια του Κατωτικίδη.

Οικ.Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Κατωτικίδης, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Ντελής, Ευθημιάδης (75’ Δραχαλίβας Στ.), Πάτσης, Ντάλλας (57’ Βλαχάκης), Χατζής (75’ Παπαθανασίου), Λαβαντσιώτης (75’ Ποτός) , Χατζηλιόντας (61’ Κοντοθανάσης), Μουλτσιάς Χ. Γ.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Περτζιόνι (65’ Ματούλας), Γκαμπέτας (82’ Μπαρλαγιάννης), Αθανασούλης, Πεπκολάι (82’ Μπούσιας), Λαζαρίδης (73’ Μουστάκας), Καραγκούνης (82’ Κουκούλης).

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Νικούλης
Πηγή: elassona884.gr