Βαθμολογία

Υψηλά μερίδια τηλεθέασης για το OPEN με πρωτιές για τις εκπομπές του

Υψηλά μερίδια τηλεθέασης για το OPEN, την Πέμπτη 8 Απριλίου, καθώς έκλεισε τη μέρα του στη 2η θέση στα δυναμικά κοινά (18-54). Το πρωί της Πέμπτης (8/4), η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε» έφερε μια ακόμα συνεχόμενη πρωτιά στη ζώνη της με 17,3% στα δυναμικά κοινά 18-54. Το «Ευτυχείτε» έχει πια κατακτήσει την πρωτιά στην πρωινή ζώνη με συνεχή άνοδο. Παράλληλα, το «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε χτες υψηλά ποσοστά με 23,7% στα δυναμικά κοινά 18-54 αλλά και με ένα πολύ δυνατό ανδρικό νεανικό κοινό, καθώς στους άνδρες 15-24 η τηλεθέαση που σημειώθηκε ήταν 47,1%.

Το ξέφρενο πάρτι του «Βινυλίου» με αφιέρωμα στην ελληνική μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’80 έκανε την καλύτερή του τηλεθέαση από την έναρξη προβολής του. Στα δυναμικά 18-54, το «Βινύλιο» είχε 19,5% τηλεθέαση. Η μουσική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη όχι μόνο καταφέρνει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό με πρωτιές στη ζώνη του, αλλά κινητοποιεί τους τηλεθεατές οι οποίοι συμμετέχουν δυναμικά στέλνοντας άφθονο «σπιτικό» υλικό (βίντεο, μηνύματα, χορευτικά και κωμικά θεματικά στιγμιότυπα) φτιαγμένο ειδικά για την εκπομπή του «Βινυλίου». Το χθεσινό ‘80s πάρτι, παρόλη την ενίσχυση του ανταγωνισμού στην ώρα του, συνέχισε να προηγείται σε τηλεθέαση και μάλιστα με ανοδική δυναμική.

Τέλος, η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του πολυβραβευμένου μουσικού έπους για τη ζωή Φρέντι Μέρκιουρι και των Queen, η ταινία «Bohemian Rhapsody», έφερε ένα δυνατό 17% στα δυναμικά κοινά 18-54.

ethnos.gr