Βαθμολογία

«Απόδραση» με Σκούπρα

Με το τρίποντο έφυγε από την έδρα της Δόξας Δράμας ο Απόλλων Λάρισας επικρατώντας 1-0 με "δράστη" τον Σκούπρα. Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας Λευτέρη Αστρά που έκανε σημαντικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν.

Στο 21’ εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Γιάκου, βρήκε τον Σκούπρα, ο οποίος με δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου. Οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη.

Στο 41’ Ο Γιάκος βγήκε σε τετ α τετ, έκανε το πλασέ και ο Στεφανάκος έδιωξε σωτήρια με τα πόδια. Στο  65’ Δοκάρι για τη Δόξα με τον Κουτσιανικούλη.

Οι παίκτες του Απόλλωνα με αυτό το τρίποντο, έφτασαν τους 24 βαθμούς και την 8η θέση της Super League 2. Από την άλλη, η Δόξα έμεινε στους 20 βαθμούς και την 10η θέση της βαθμολογίας.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς (78′ Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Άντερσον, Χάμοντ, Μαυριάς (63′ Κόντος), Κουτσιανικούλης (78′ Νιολάκης), Πινδώνης (78′ Φυτόπουλος), Μενσά, Σαμπανίδης (39′ Μπαράνκο).

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Μόρας (69′ Λουκάς), Σκούπρα, Καρρίκι (69′ λ.τ Αθανασιάδης), Γιάκος, Γκόλιας, Μπάλλας (59′ Καμπέρης), Σούλτσε (76′ Κουτρουμπής), Μπάμπης, Λιταινας, Ομπράντοβιτς (59′ Τασιουλής).

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας). Βοηθοί: Ντάβελας (Μακεδονίας), Ψύλλος (Λέσβου). 4ος: Γουματζίδης (Πέλλας).