Βαθμολογία

Κύπελλο Ελλάδος (Ημιτελικά): Πράξη πρώτη

Ημέρα Κυπέλλου Ελλάδος η σημερινή με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα να μπαίνουν στην μάχη και να διεκδικούν 2 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (Cosmote Sport 2 HD)
Η ομάδα έκπληξη που συμπληρώνει την τετράδα των ημιτελικών δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα που παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κέρδισε σε διπλά παιχνίδια τον Παναθηναϊκό και τον απέκλεισε δικαίως από την συνέχεια της διοργάνωσης.


Αντίπαλος του αυτός που θα ήθελε λιγότερο, ο Ολυμπιακός που πέρασε από το εμπόδιο του Άρη με γκολ ισοφάρισης του Μπουχαλάκη στο 87' στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

20:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 3 HD)
Αμφότεροι οι δύο «δικέφαλοι» διανύουν δύσκολες μέρες, η ΑΕΚ ακόμα χειρότερες από την μέρα που ηττήθηκε για τα play off του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στην έδρα της με σκορ 1-5.


Ο ΠΑΟΚ από την άλλη και αυτός αγωνιστικά δεν είναι στα καλύτερα του μετά και την ήττα με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό.


Η «Ένωση» είχε αποκλείσει τον Βόλο ΝΠΣ, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» την Λαμία στα προημιτελικά.


Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν μέσα από αυτό το παιχνίδι να κάνουν το restart ούτως ώστε να ανέβουν ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος:

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός

20:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Αλέξανδρος Καζάκης