Βαθμολογία

Champions League: Συνέχεια απόψε με δύο αναμετρήσεις

Συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις η πρώτη φάση των προημιτελικών του Champions League.


22:00 Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν (Cosmote Sport 1 HD)

Για πολλούς, το Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν είναι το πιο «εμπορικό» ζευγάρι και ίσως αποδειχθεί και το πιο παραγωγικό από πλευράς γκολ και θεάματος.


Βέβαια οι «Βαυαροί» μετρούν ήδη δύο ηχηρές απουσίες, αυτή του Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι που τραυματίστηκε με την Εθνική Πολωνίας και του Σέρτζ Γκνάμπρι που βρέθηκε θετικός στον κορονοιό.


Από την άλλη, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, υπάρχουν βέβαια και για αυτόν απουσίες, ωστόσο ο Εμπαπέ μαζί με το έτερο αστέρι των πρωταθλητών Γαλλίας Νεϊμάρ είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην Μπάγερν.


Η Γερμανική ομάδα είχε αποκλείσει εύκολα στους «16» την Λάτσιο ενώ η ΠΣΖ την Μπαρτσελόνα και μάλιστα το εμφατικό 1-4 του Κάμπ Νου τους είχε δώσει το εισιτήριο από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

 


22:00 Πόρτο - Τσέλσι (Cosmote Sport 2 HD)

Πόρτο και Τσέλσι είναι ίσως οι δύο ομάδες που λίγοι πίστευαν πως θα έφταναν στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, μία εξ αυτών θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί και στα ημιτελικά.
Η Πόρτο θα λέγαμε πως είναι η ομάδα που αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη καθώς κοίταξε στα ίσια και στα δύο παιχνίδια την προβληματική Γιουβέντους του Αντρέα Πίρλο και την έβγαλε δίκαια εκτός συνέχειας.


Από την άλλη η Τσέλσι, επίσης παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο παιχνίδι στο Λονδίνο επικράτησε και στα δύο παιχνίδια της Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε (0-1, 2-0) και βρίσκεται και αυτή απολύτως δίκαια στους «8» και από την στιγμή που ο δρόμος τους έφερε να συναντηθούν τότε το μόνο σίγουρο είναι πως για μια το ευρωπαϊκό όνειρο δεν θα τελειώσει εδώ.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης:

Τρίτη (06/04)
Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 3-1

Τετάρτη (07/04)
22:00 Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
22:00 Πόρτο - Τσέλσι

Αλέξανδρος Καζάκης