Βαθμολογία

Ανανεώνει με την Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς

Έτοιμη να ανανεώσει τον συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι η Μίλαν καθώς η Ιταλική ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τον μάνατζερ του Σουηδού σταρ!

Μίλαν: Ήταν γνωστή η επιθυμία της Μίλαν να καθίσει στο τραπέζι με τον Μίνο Ραϊόλα αναφορικά με το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η επιθυμία αυτή πλέον παίρνει σάρκα και οστά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας!

Οι υπογραφές στο συμβόλαιο, μάλιστα, αναμένεται να μπουν εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb», οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και τελικά τα βρήκαν.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και από ότι φαίνεται υπάρχει συμφωνία ανάμεσα ανάμεσα στους Μιλανέζους και τον Μίνο Ραϊόλα ενώ να θυμίσουμε ότι ο Πάολο Μαλντίνι με δηλώσεις του, είχε αποακλύψει πως επιθυμία των «ροσονέρι» είναι να παραμείνει ο Σουηδός σταρ και τη νέα σεζόν, τονίζοντας βέβαια πως ο Ζλάταν θα πάρει την απόφασή του, την τελευταία στιγμή.

«Είμαστε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην Serie A και η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε έναν ηγέτη σαν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε το 2018 από τους Γκάλαξι. Μας είπε πως από το… σώμα του θα εξαρτηθεί αν εν τέλει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου. Αλλά αν είναι στην ίδια κατάσταση που είναι τώρα, τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην συνεχίσει να αγωνίζεται», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι.

Σημειώνεται πως ο Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, χωρίς μείωση των αποδοχών του, επομένως θα συνεχίσει να λαμβάνει έξι εκατ. ευρώ.

Sportime