Βαθμολογία

Παπαβασιλείου: Πρωτόγνωρη κατάσταση – Το έμαθα από τα social media

Τη λύπη του για τις εξελίξεις στον Πιερικό εξέφρασε ο Σάκης Παπαβασιλείου, σημειώνοντας ότι έμαθε για την απόλυσή του μέσα από τα social media!

Παρά το νικηφόρο 2-0 επί του Θεσπρωτού και τις 2 νίκες σε 3 παιχνίδια η διοίκηση του Πιερικού πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία με τον άλλοτε προπονητή του ΑΟΧ, αναπροσαρμόζοντας τα πλάνα της εν όψει συνέχειας.

Η γραπτή δήλωση του Σ. Παπαβασιλείου είναι η εξής: Ύστερα από 11 χρόνια προπονητικής σταδιοδρομίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, βίωσα μία πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν αρμόζει στο όνομα και την ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, αλλά και της προπονητικής μου υπόστασης.

Μετά λύπης μου και μόλις 3 ώρες μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της αγαπημένης μας ομάδας, ενημερώθηκα από τα Social Media και όχι από την Διοίκηση του συλλόγου, την απόφαση απομάκρυνσής μου!Από την πρώτη μέρα που κλήθηκα να αναλάβω τα ηνία της ομάδας μας ήρθα με ένα και μοναδικό σκοπό και στόχο.

Να την υπηρετήσω και να την τιμήσω ως προπονητής όπως ακριβώς την υπηρέτησα και την τίμησα ως ποδοσφαιριστής, με το ίδιο ήθος, τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, πάντα με αξιοπρέπεια και πάντα προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας μας και μόνο αυτά!!!

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές μου, για την άψογη συνεργασία μας! Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγαπημένο μας ΠΙΕΡΙΚΟ!!!