Βαθμολογία

Ήττα για Απόλλωνα Λάρισας από Ιωνικό

Ο Απόλλων Λάρισας δεν δικαιούταν - στην συνολική εικόνα του αγώνα - να ηττηθεί από τον Ιωνικό.

Όμως η ομάδα της Νίκαιας πετυχαίνοντας ένα τέρμα στο α' ημίχρονο και κάνοντας συνεχείς καθυστερήσεις, κατάφερε να φύγει από την Λάρισα με ένα πολύτιμο τρίποντο, που ισοδυναμεί σχεδόν με την απευθείας άνοδο της στην Super League 1!

Στο γήπεδο Φιλιππούπολης παίχτηκε ένα σκληρό "πόκερ", με τον Απόλλωνα Λάρισας να κάνει ίσως ένα από τα καλύτερα του, φετινά παιχνίδια αλλά να είναι αναποτελεσματικός! Σίγουρα είναι ένα ζήτημα που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία της λαρισινής ομάδας και δη τον Κώστα Φρατζέσκο. Ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ και στο α' ημίχρονο αλλά και στην επανάληψη, αλλά "σπατάλησε" τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι φάσεις - γκολ του αγώνα

20’ Γκολ για τον Ιωνικό 0-1! Ο Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ και ο Κοτσώνης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ Γλύκο.

37’ Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά με τον Μπαλογιάννη, για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Χατζής πιάνει την πρώτη κεφαλιά και κανείς συμπαίκτης του, επί της γραμμής (!) δεν μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα!

59’ Μακρινό βολέ του Χατζή, η μπάλα φεύγει ξυστά άουτ!

66’ Ο Ρόλε στην μοναδική κόντρα επίθεση του Ιωνικού στο β' ημίχρονο, βρήκε στα αριστερά τον Βλαχομήτρο, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Κάστρο, ο Αργεντινός πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

81’ Μεγάλη καλή στιγμή για τον Απόλλων Λάρισας!

Πλασέ στην κίνηση του Ομπράντοβιτς μέσα από την περιοχή, από κεφαλιά πάσα του Κλάους, ο Αναγνωστόπουλος με εξαιρετική επέμβαση στην γωνιά του, σταματά τον αντίπαλο και σώζει τον Ιωνικό από την ισοφάριση!

Σκόρερ: Κοτσώνης (20’).

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καρίκι (47’ λ.τρ. Καμπέρης), Μόρας, Γκόλιας (62’ Ομπράντοβιτς), Μπάλλας, Ντα Κάμπο (38’ λ.τρ. Λίταινας), Χατζής, Αθανασιάδης, Γιάκος, Μπαλογιάννης (62’ λ.τρ. Μπάμπης).

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ρόλε (85’ Κουϊρουκίδης), Βλαχομήτρος (76’ Ματσούκας) Πλατέλλας (76’ Μάναλης), Κάστρο (85’ ΝΙάσε).