Βαθμολογία

Έμοιαζε σαν... πρωταπριλιάτικο αστείο η εικόνα της Εθνικής!

Η Ελλάδα δυστυχώς χθες βράδυ κατάφερε να κάνει αυτό που δεν έπρεπε, δηλαδή να χάσει και να αφήσει να πάει στράφι ο βαθμός της περασμένης Πέμπτης στη Γρανάδα και το 1-1 με την Ισπανία.

Η Εθνική μας ομάδα στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Μουντιάλ ήταν απογοητευτική και σίγουρα δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ακόμα και με την χρησιμοποίηση στο αρχικό σχήμα των Μπακασέτα, Φορτούνη, Τζόλη, Παυλίδη και μετέπειτα του Λημνιού, του Μασούρα και του Γιακουμάκη οι Έλληνες διεθνείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν κόντρα στους Γεωργιανούς, ευτύχησαν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Κακαμπατζε στο 76ο λεπτό από το πουθενά και το μόνο που είχαν να κάνουν για περίπου 15 λεπτά ήταν να κρατήσουν αυτό το δώρο του ποδοσφαιριστή της Γεωργίας και να πάρουν τους τρεις βαθμούς έστω και με αυτήν την μεστή εμφάνιση.

Το προβάδισμα της Εθνικής όχι μόνο δεν διατηρήθηκε μέχρι το τέλος αλλά ούτε καν για πέντε λεπτά, μόλις δύο λεπτά αργότερα στο 78' ο Κβρατσκέλια έκανε το 1-1 και το παιχνίδι ήρθε εκεί που έπρεπε με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Γενικότερα, ήταν ένα κακό ματς χωρίς ποιότητα και όσον αφορά την Εθνική μας ομάδα τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούν να δώσουν ελπίδα στον κόσμο για κάτι καλύτερο.

Η εικόνα έμοιαζε σαν... πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δυστυχώς δεν ήταν.

Η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σχιπ απογοήτευσε τον Έλληνα φίλαθλο κόσμο και του έδειξε πως μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα να χάσει έστω και αυτό το λίγο που είχε κερδίσει!

Αλέξανδρος Καζάκης