Βαθμολογία

Κινδυνεύουν με -3 Νίκη Βόλου, Βέροια και Απόλλων Πόντου!

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών κινδυνεύουν οι τρεις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ.Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επιβάλλει στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου να εξοφλήσει τον Στέργιο Ψιάνο το ποσό των 8.575,70 ευρώ, στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια το ποσό των 34.425,49 ευρώ στον Πέδρο Άρσε και στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου να πληρώσει τον Πάρη Μπάμπη.

Εάν οι τρεις ομάδες δεν εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές σε διάστημα πέντε (5) εργασίμων ημερών, θα τιμωρηθούν με -3 στην βαθμολογικό πίνακα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: «Δέχεται την αίτηση και την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του αιτούντος Στέργιου Ψιάνου. Επιβάλλει στην καθής Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία την επωνυμία <<ΓΣ.ΒΟΛΟΥ “Η ΝΙΚΗ” 1924 ΠΑΕ>>, ως διάδοχο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία <<ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ>> μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέργιου Ψιάνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή,, σε ποσοστό 50% του ποσού των 8.575,70 ευρώ πλέον του ποσού των τριακοσίων (300) ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νόμιμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 378/2014 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3)βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνιστεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ν.Π.Σ.ΒΕΡΟΙΑ 2019, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Πέδρο Άρσε Λατάπι (Pedro Arce Latapi) του Πέδρο (Pedro), σε ποσοστό 50% του ποσού των 34.425,49 ευρώ ,πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 623/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Πάρη Μπάμπη του Παναγιώτη, επαγγέλματία ποδοσφαιριστή. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 386/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή: liganews.gr