Βαθμολογία

Survivor Spoiler 31/03: Μεγάλο ντέρμπι με την αποχώρηση

Ένα μεγάλο ντέρμπι… διεξάγεται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την αποχώρηση από τους «Κόκκινους». Ποιος υποψήφιος είναι το μεγάλο φαβορί για παραμονή και η τρομερή ανατροπή.

Τις προηγούμενες ημέρες οι «Κόκκινοι» μπήκαν σε διαδικασία για την ανάδειξη των υποψηφίων της για αποχώρηση από το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης. Όπως γίνεται στις τελευταίες φορές που η συγκεκριμένη ομάδα βρέθηκε σ’ αυτό το σημείο, προτίμησαν να βγάλουν στον… τάκο τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη, ενώ ο Παύλος που είχε την ατομική ασυλία, αποφάσισε να δώσει την Ελένη.

Οι ελπίδες των περισσότερων στους «Κόκκινους» είναι να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τον τελευταίο μήνα δεν βοήθησε καθόλου στα αγωνίσματα, ενώ υπάρχει και μια μεγάλη… απόσταση από τα υπόλοιπα μέλη, αναφορικά με την συμβίωση στην καλύβα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Έλληνας τραγουδιστής ήταν ο πρώτος υποψήφιος μέσω της ψηφοφορίας.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Ροδίτης καλλιτέχνης αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατός, έχοντας βγει νικητής σ’ όλες τις «μονομαχίες» που έχει δώσει, σ’ αυτό το κομμάτι του Survivor. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, κάτι ανάλογο θα συμβεί και το βράδυ της Τετάρτης (31/03) όταν και θα ανακοινωθεί η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού από τον Γιώργο Λιανό.

Ο Τριαντάφυλλος - πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες - θα παραμείνει για μία ακόμα εβδομάδα στο νησί, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη «μάχη» που δίνουν οι δύο γυναίκες για τη δεύτερη θέση παραμονής και αυτή της αποχώρησης. Εκεί παρατηρείται και μια ανατροπή, αναφορικά με τις επιλογές του κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν φανεί στις προηγούμενες ψηφοφορίες, η Μαριάνθη ήταν αυτή που είχε την μεγαλύτερη… εύνοια από το κοινό. Όμως, τώρα φαίνεται πως έχει χάσει ένα σημαντικό κομμάτι των ψήφων, με αποτέλεσμα η «μάχη» απέναντι στην Ελένη να κρίνεται… σώμα με σώμα.

Πάντως, οι αρχικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για μία ακόμα αποχώρηση που θα προκαλέσει τριγμούς στους «Κόκκινους», καθώς από το Survivor φεύγει η Μαριάνθη.

onsports.gr