Βαθμολογία

OPEN: Δίχτυα στον ΣΚΑΪ «ρίχνει» ο διευθυντής ειδήσεων Χ. Παναγιωτόπουλος

Σε διαδικασία αναζήτησης κεντρικών προσώπων για τον τομέα ενημέρωσης του Open, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και εν μέσω άκρας μυστικότητας (ακόμη και αναφορικά με στελέχη της διοίκησης), βρίσκεται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. «Πρέπει να επανασυστηθούμε στο κοινό», είναι το μόνιμο μότο του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού.

Με δεδομένο ότι η Νίκη Λυμπεράκη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της μέχρι στιγμής, κάτι που ούτως ή άλλως φαντάζει χλωμό να συμβεί, βασικό μέλημα του κ. Παναγιωτόπουλου είναι η εξεύρεση παρουσιαστή ή παρουσιάστριας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα σενάρια που παίζουν στην Παιανία, ένα από τα πρόσωπα για τα οποία φέρεται να δείχνει ενδιαφέρον είναι η Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ, η οποία μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Νέου Φαλήρου, ενώ οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο επισημαίνουν πως έχουν υπάρξει ήδη διαδοχικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Φυσικά, στην περίπτωση αυτή φαίνεται να μπαίνει σε δεύτερο πλάνο το ενδεχόμενο αναβάθμισης του Γιάννη Παπαδόπουλου και της μετακίνησής του από το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στο καθημερινό, αφού η καλή δημοσιογράφος δεν θα άφηνε ποτέ την ασφάλεια του ΣΚΑΪ για κάτι διαφορετικό από το πόστο της Νίκης Λυμπεράκη. 

Την ίδια στιγμή, ο Χρ. Παναγιωτόπουλος φέρεται να έχει προσεγγίσει και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος επίσης δεν έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι δύο άνδρες διατηρούν διαχρονικά εξαιρετική σχέση, με τον Χρ. Παναγιωτόπουλο να είχε επιχειρήσει τη μεταγραφή του έμπειρου παρουσιαστή στην Παιανία από  την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Λαμβάνοντας ως βέβαιη την παραμονή της Φαίης Μαυραγάνη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά και της επιμονής σε ψυχαγωγικά μονοπάτια στο δίωρο 10-12, όπου η Σίσσυ Χρηστίδου είναι σε ανοδική πορεία, το συμπέρασμα στο οποίο οδηγείται κανείς είναι η πιθανότητα αντικατάστασης του Ακη Παυλόπουλου στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος».

Το θέμα βεβαίως είναι αν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης θα έχει το απαιτούμενο μπάτζετ για να κλείσει ένα τόσο μεγάλο όνομα

media.gr