Βαθμολογία

ΑΕΛ: Και τώρα Παναιτωλικός!

«Δεν χαλαρώνουμε ούτε δευτερόλεπτο...» φώναζε ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα κατά τη διάρκεια του προχθεσινού οικογενειακού διπλού της λαρισινής ομάδας στο Αλκαζάρ, που το έκανε υπό μορφή φιλικού αγώνα, μη ξεχωρίζοντας ποιοι είναι οι βασικοί και ποιοι οι αναπληρωματικοί παίκτες.


Ηθελε να τους δει όλους και να τους αξιολογήσει, ενώ επίσης υπολογίζει ότι θα χρειαστεί περίπου είκοσι παίκτες μέχρι το τέλος των πλέι άουτ, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν τραυματισμοί και τιμωρίες.
Αυτό που τον ικανοποίησε είναι ότι υπάρχει μάχη για το αρχικό σχήμα, ενώ οι ποδοσφαιριστές βλέπουν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 19.30 το ερχόμενο Σάββατο ως τελικό και ευκαιρία μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα να περάσουν κάποια ομάδα στη βαθμολογία.
Θεωρούν επίσης ότι δεν πρέπει να έχουν το μυαλό τους σε αγώνες των αντιπάλων τους, αφού αν κερδίσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δεν θα έχουν πρόβλημα παραμονής στη Super League.
Η νίκη επί του Παναιτωλικού θα τους δώσει το δικαίωμα να μπορέσουν να φέρουν και μία ισοπαλία.
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ζήσης Ντελόπουλος, μας έλεγε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ότι αν αυτή η ομάδα ήταν μαζί από την αρχή του πρωταθλήματος θα μπορούσε να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, αφού οι παίκτες έχουν εξαιρετική ποιότητα.
Σήμερα η ομάδα έχει προπόνηση το απόγευμα και περιμένουν όλοι να δούνε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Γκράουρ, Μουκάντζο, Νικολιάς που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες.

ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ
Στην προπόνηση είδαμε και ένα νέο πρόσωπο, τον νεαρό τερματοφύλακα Λάμπρο Αντωνόπουλο που παίζει στους μικρούς της ΑΕΛ και ακολούθησε το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων μαζί με τον Ναγκί και τον Σουλούκο. Απουσίαζε ο Μπάγιτς λόγω προβλήματος τραυματισμού.
Επίσης απουσιάζουν δικαιολογημένα λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Δημήτρης Πινακάς (εθνική Ελπίδων) και ο Τιμ Σπάρβ (εθνική Ανδρών Φινλανδίας, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού).

Του Σωτ. Κέλλα