Βαθμολογία

ΑΕΛ: «Οικογένεια με δύο πατεράδες»

Η προχθεσινή (27/03) μέρα της ΑΕΛ ήταν μέρα προσομοίωσης σε αγωνιστική υποχρέωση, καθώς περιελάμβανε ομιλία του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, στους παίκτες και οικογενειακό δίτερμα στο Αλκαζάρ, χωρίς όμως ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα να θέλει να δείξει τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο.

Συγκεκριμένα προχθες, πριν το οικογενειακό διπλό που είχε προγραμματίσει ο προπονητής, μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας που τους είπε ότι η ομάδα αυτήν τη στιγμή είναι μια οικογένεια με δύο πατεράδες, τον προπονητή Τζιανλούκα Φέστα και τον ίδιο, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να έχουν το μυαλό τους μόνο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.


Τους τόνισε ότι τα λεφτά του και τη ζωή του θα τα δώσει όλα για την ΑΕΛ και ότι η τελευταία νίκη τον έχει κάνει πολύ χαρούμενο και θέλει να τους κάνει και αυτούς χαρούμενους.


Ρώτησε αν υπάρχει κάποιο παράπονο και ζήτησε από κάθε ποδοσφαιριστή να μιλήσει. Κάποιοι παίκτες που μίλησαν είπαν ότι δεν έχουν το παραμικρό παράπονο, είναι ευχαριστημένοι στη Λάρισα, ειδικά από τους ανθρώπους της πόλης που αγαπούν το ποδόσφαιρο, και θα τα δώσουν όλα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ βλέπουν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σαν τελικούς.


Στο δίτερμα που ακολούθησε παίχθηκε ωραίο ποδόσφαιρο με τους «κίτρινους» να κερδίζουν τους «κόκκινους» με 2-1. Για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν ο Τσόσιτς (εκπληκτικό τέρμα αφού πέρασε όποιον είδε μπροστά του) και το άλλο ο Μιλοσάβλιεβιτς μετά από ωραία προσπάθεια του Μαϊδανού. Για τους ηττημένους το τέρμα πέτυχε ο Μπεν-Χατίρα.


Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι: Νικολιάς, Μουκάντζο, Γκράουρ και Χουσίνιο, ενώ το δίτερμα παρακολούθησαν ακόμα οι διοικητικοί: Ζήσης Ντελόπουλος και Κώστας Κοντόγιας.

Του Σωτ. Κέλλα

Πηγή: «Ελευθερία»