Βαθμολογία

O Απόλλων Λάρισας νίκησε μέσα στην Άρτα (VIDEO)

Ανώτερος αγωνιστικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Απόλλων Λάρισας πήρε μια ακόμη σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που "καίγονταν" για βαθμό η βαθμούς για να φύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Απόλλων Λάρισας λοιπόν, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Καραϊσκάκη στην Άρτα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η λαρισινή ομάδα έφτανε με ευκολία στα αντίπαλα καρέ αλλά έχανε εξίσου με το ...ίδιο τρόπο αυτά που δημιουργούσε!

Όμως κατάφερε να αυξήσει την πίεση της και να πετύχει δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών φεύγοντας τελικά με τη νίκη από την Άρτα με σκορ 2-1.

Συγκεκριμένα, ο Θεολόγου στο 73’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από δυνατό γύρισμα του Γιάννη Μπαστιάνου από τα δεξιά (0-1).

Τρία λεπτά μετά, ο Κώστας Χατζής με κεφαλιά μετά κόρνερ έγραψε το 0-2 για τον Απόλλωνα.

Ο Καραϊσκάκης το μόνο που κατάφερε ήταν να μείωσε στο 81’, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζίμ.

Η ομάδα της Άρτας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 82’ αποβλήθηκε ο Μπεκατώρος.

Με αυτήν του, την νίκη ο Απόλλωνας παρέμεινε στην 8η θέση με φτάνοντας στους 21β. δέκα βαθμούς πιο πάνω από τον Καραϊσκάκη που είναι ουραγός με 11β.

Σκόρερ: Θεολόγου (73’ αυτ.), Χατζής (76’), Ναζίμ (81’ πεν.).

Διαιτητής: Αλαμπέης (Αθηνών). Βοηθοί: Πλάκας (Δυτ. Αττικής), Χριστοδούλου (Ημαθίας). 4ος: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Λόβριτς (40’ ΄λ.τρ. Χατζηδίμπας), Ναζίμ, Ρούνεϊ (10’ λ.τρ. Μαραθωνίτης), Κλιγγόπουλος, Δούμτσιος, Μπρέμπος (68’ Νταλακούρας), Δερμιτζάκης (68' Μαύρου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καμπέρης, Καρρίκι, Μόρας, Χατζής, Μπαλογιάννης (65' Μπαστιάνος), Μπάμπης (69' Ομπράντοβιτς), Αθανασιάδης (82' Τασιούλης), Γιάκος (82' Μπάλλας), Ντα Κάμπο (82' Γκουντρουμπής).

">http://