Βαθμολογία

Πέρασμα ανόδου για Λεβαδειακό, νίκη για Ξάνθη

Ο Λεβαδειακός νίκησε στη Ρόδο και έπιασε… κορυφή, ενώ δεύτερη ανέβηκε η Ξάνθη. Στις νίκες επέστρεψε εμφατικά ο Λεβαδειακός, καθώς επικράτησε 3-0 του Διαγόρα στη Ρόδο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Super League 2. Με τη νίκη αυτή, οι Βοιωτοί έφτασαν τους 31 βαθμούς, όσους έχει και ο Ιωνικός που είναι πρώτος και την Κυριακή υποδέχεται την Παναχαϊκή.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη και η ακριτική ομάδα έφτασε τους 30 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Διαγόρας-Λεβαδειακός 0-4

Ξάνθη-Εργοτέλης 1-0

Κυριακή 28/3

14:00 Τρίκαλα-Χανιά (ERTSPORTS)
14:45 Δόξα Δράμας-ΟΦ Ιεράπετρας (ERTSPORTS 2)
14:45 Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας (ERTSPORTS 3)
14:45 Ιωνικός-Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)

«Καθάρισε» ο Κωστή

Νικηφόρα πέρασε από τη Ρόδο ο Λεβαδειακός, καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Διαγόρα, με τους γηπεδούχους να δέχονται την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους. Οι Ροδίτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν τέσσερις καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και οι αλλαγές του Σανίνο είχαν αποτέλεσμα. Ο Κωστή με δύο γκολ στο 74’ και το 84’ βρήκε δίχτυα, ενώ ο Πολέτο έκανε το 0-3 στο 90’. Στις καθυστερήσεις σκόρερ χρίστηκε και ο Θεοχάρης, διαμορφώνοντας με πλασέ το 0-4.

Νίκη με Μικελτάντζε

Το αήττητο σερί της συνέχισε η Ξάνθη για έβδομο παιχνίδι, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη τα Πηγάδια. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα της. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι στο 11’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Αμπντουλαχί. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 26’ ο Έμπερτ εκτέλεσε το φάουλ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ του Παπάζογλου. Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε στο παιχνίδι, με την Ξάνθη να βρίσκει το γκολ στο 67’ με τον Μικελτάντζε για το 1-0. Στο 76’ ο Μυστακίδης είχε δοκάρι για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που δεν κλείστηκε μετά το γκολ. Παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, το 1-0 υπέρ της Ξάνθης διατηρήθηκε.

onsports.gr