Βαθμολογία

«Ιπτάμενος Ολλανδός» ο Βησσαρίων Δρόσος!

Μία νέα αρχή είναι έτοιμος να κάνει ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με καταγωγή απο τα Φάρσαλα Βησσαρίων Δρόσος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Ο νεαρός και ιδιαίτερα εξελίξημος ποδοσφαιριστής προέρχεται απο την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κ19) έχοντας σημαντικές διακρίσεις με τη «βυσσινί» φανέλα. Είναι ένας παίκτης με άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς διαθέτει σπάνια τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι ταχείς και δυνατός και αυτά ήταν τα κύρια στοιχεία που ξεχώρισαν οι Ολλανδοί της Χερενφέιν ώστε να προσεγγίσουν τον ποδοσφαιριστή!

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ ώστε να δοκιμάσει το όνειρό του και να ζήσει μία ξεχωριστεί εμπειρία. Σε κάθε περίπτωση ο Βησσαρίων δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε. Συγκεκριμένα αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μεταβεί στην χώρα της τουλίπας και θα προπονηθεί με την Ολλανδική Χερενφέιν που είναι μία απο τις λαοφιλέστερες ομάδες της συγκεκριμένης χώρας με πολλές διακρίσεις και τρόπαια!

Ποιος είναι ο  Φαρσαλινός Βησσαρίων Δρόσος...

Ο «Μυρμιδόνας» έβαλε τις βασεις στην Παιανία καθώς το 2012 αγωνίστηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού όπου έμεινε τέσσερα χρόνια με προπονητές τον κ. Γιώργο Σίμο, τον κ. Κώστα Ταράση και τον κ. Γιάννη Σαμαρά. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πόλη όπου μεγάλωσε και σε πολύ νεαρή ηλικια (15 ετών) έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Αχιλλέα Φαρσάλων όπου και κατέγραψε 10 συμμετοχές παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Στην συνεχεια άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του καριέρα αφού αγωνίστηκε στο Απόλλωνα Λάρισας (Κ17) με καλές εμφανίσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι πολύ καλές του παρουσίες δεν άφησαν ασυγκίνητη της ΠΑΕ ΑΕΛ και έτσι συμφώνησε με την πρώτη ομάδα της Λάρισας όπου και έπαιξε την περασμένη χρονιά αλλά και φέτος όσο παίχθηκε μπάλα με την Κ19 έχοντας έναν πολύ θετικό συντελεστή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αποτέλεσε και βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ (Παίδων – Νέων).

Η εμφάνιση στη Ριζούπολη έφερε την ευκαιρία...

Στο προ-τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζον σκάουτερ της Ολλανδικής Χερενφέιν βρέθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης όπως και τσέκαραν τον παίκτης της ΑΕΛ στο νικηφόρο παιχνίδι της ΑΕΛ με 1-3 επί του Απόλλωνα Σμύρνης (ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ ηταν ο κορυφαίος του αγωνα).

Στη συνέχεια προχώρησαν άμεσα σε συνομιλίες οι δύο πλευρές με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή και τον κάλεσαν να μεταβεί στο προπονητικό κεντρο της Χερενφέιν, καθώς θα προπονηθεί με την πρώτη ομάδα για 2 ημέρες στην Ολλανδία!

Η Ολλανδική ομάδα παρακολουθεί χρόνια την ελληνική αγορά καθώς στο παρελθόν απέκτησαν τον Γιώργο Σαμάρα (Έλληνα διεθνή) και τον Σκοπιανό διεθνή Γκόραν Πόποφ όπου αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό. Ο 18χρονος παίκτης είναι γεννηθείς το 2002 και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ενδιαφέρον και από Αστέρα Τρίπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς παρακολουθεί την πορεία του παίκτη αφού υπήρχει μάλιστα και επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση το athleticlarissa εύχεται κάθε επιτυχία σε ένα δικό μας παιδί και να ζήσει το όνειρό του!