Βαθμολογία

Παρασκήνιο ΟΡΕΝ – Τέλος η Λυμπεράκη απο το Δελτίο

Τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιο της Νίκης Λυμπεράκη με το Open και όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή δεν θα ανανεωθεί.Aπό την πρώτη στιγμή δεν υπήρξε καλή χημεία με τον διευθυντή ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Οι εντάσεις βέβαια του πρώτου καιρού έχουν εξαλειφθεί όμως το ψυχρό κλίμα παραμένει. Μαθαίνω πως ο Παναγιωτόπουλος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ιδιοκτησίας του σταθμού και σχεδόν θα προχωρήσει εν λευκώ σε αλλαγές το καλοκαίρι.

Και σας γράφω εν λευκώ γιατί η διοίκηση θα καθορίσει το μπάτζετ και στη συνέχεια ο Παναγιωτόπουλος θα κάνει τις αλλαγές που θέλει. Το πρώτο όνομα που έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι είναι αυτό της Φαίης Μαυραγάνη. Όμως έχει μικρές πιθανότητες να προχωρήσει αυτό το σενάριο καθώς η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι επιτυχημένη και η δημοσιογράφος δεν επιθυμεί να μετακινηθεί.

Το δεύτερο σενάριο είναι μεταγραφή της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ ή της Αντριάνας Παρασκευοπούλου από την ΕΡΤ. Της πρώτης το συμβόλαιο με το Φάληρο λήγει το καλοκαίρι ωστόσο δύσκολα θα φύγει από τον ΣΚΑΪ. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Παρασκευοπούλου που δύσκολα και αυτή θα εγκαταλείψει την ΕΡΤ αν και δύσκολα θα κρατήσει το κεντρικό δελτίο από την επόμενη σεζόν. Όλα είναι πάνω στο τραπέζι και θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες.

nassosblog.gr